Zazzeri

 

Z velikim veseljem vam predstavljamo vodovodne armature ZAZZERI, armature vrhunskega dizajna in kakovosti. 

Podjetje Zazzeri je bilo ustanovljeno leta 1929 v Firencah in je priznano na italijanskem in mednarodnem trgu kot vrhunski proizvajalec dizajnerskih armatur v modernem in klasičnem stilu ter pršnih sistemov. Elegantna skladnost, skrb za podrobnosti, visoka vlaganja v raziskave izdelkov in komponent skupaj s tehničnimi inovacijami so določili uspeh, zanesljivost in prestižnost blagovne znamke.

Sodelovanje z arhitekti in industrijskimi oblikovalci je vedno ustvarilo inovativne izdelke, ki so bili pogosto pred svojim časom. Podjetje je tako že leta 1970 poslalo na trg prve barvne armature v številnih barvnih kombinacijah, leto 2000 pa je bilo velika prelomnica v dizajnu. 

 Med številnimi vrhunskimi armaturami izpostavljamo tri serije:

Model JK21

Najnovejši model JK21 je drzno, a preprosto in funkcionalno oblikovan. Preprosti deli armature, gibljivi izpusti, veliko različnih obdelav (ne samo galvansko nanosi, temveč posebni nanosi, ki dajejo unikaten videz, tudi močne barve v katerih lahko izbiramo pokrove...), dimenzijska pestrost, ter seveda Zazzeri kvaliteta ročnega dela.

Navdihnjen s potezami JUNKO design, ki je pred leti oblikovala model MIX , novi model JK21 prinaša modernost v klasične poteze.

vodovodna pipa armatura zazzeri
vodovodna pipa armatura zazzeri
vodovodna pipa armatura zazzeri
vodovodna pipa armatura zazzeri

Model MOON

Vsaka kopalnic je kot novi svet, kot odkritje novega okolja. To je MOON in njegov lunarni šarm, poosebljen z oblimi in ravnimi linijami. Ultra tenek, ultra modern, MOON predstavlja žarišče sodobnega oblikovanja.

vodovodna pipa armatura zazzeri
vodovodna pipa armatura zazzeri
vodovodna pipa armatura zazzeri
vodovodna pipa armatura zazzeri

Armature Pop Industrial Look

Nov svilnat in svetleč material

Izberete lahko tudi armaturo v edinstvenem svilnato svetlečem materialu, ki obogati že tako široko kolekcijo Pop. Videz je popolnoma v skladu z inovativnimi mešalnimi armaturami, ki jih je zasnoval Zazzeri, industrijski material pa je izvirna interpretacija najnovejših trendov v notranjem opremljanju in sodobnih kopalnicah. Zahvaljujoč novi površinski obdelavi bronastega odtenka, ki jo je Zazzeri razvil za mešalne pipe Pop, imajo armature gladek in svilnat videz. Material je svetleč glede na kot svetlobe in izjemno moderen pri interpretaciji industrijskega sloga. "Pop Industrial Look" serija je še posebej primerna za tiste, ki želijo dizajnerske armature, katere so usklajene z industrijskim slogom keramike in kopalniškega pohištva.

3 ZAZZERI armature POP vodovodne armature industrijski stil Moja kopalnica

rne in hkrati brezčasne linije modela TREND zrcalijo tradicijo, design in kvaliteto Zazzeri.

Zazzeri Trend
Zazzeri Trend

 

Galerija FOTOGRAFIJ:

1
10
11
12
2
3
4
5
6
7
8
9
zazzeri 13 mini
zazzeri 1 mini
zazzeri 21 mini
zazzeri 23 mini
zazzeri 25 mini
zazzeri 27 mini
zazzeri 29 mini
zazzeri 2 mini
zazzeri 2a mini
zazzeri 3 mini
zazzeri 5 mini
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane