Hansgrohe

Tehnologija Hansgrohe Select zagotavlja vrhunsko praktično in intuitivno upravljanje s tuši in mešalnimi armaturami. Gumb, ki ga lahko hitro in enostavno pritisnete, je oblikovan v veselje vseh generacij, ergonomski gumb pa je idealen tudi za ljudi s posebnimi potrebami.

Gumb za izbiro deluje izključno mehanično, je temeljito preizkušen pri različnih obremenitvah, zato ga boste z veseljem uporabljali vrsto let.

Hansgrohe nudi široko paleto izdelkov za kopalnice in kuhinje v različnih modelih. V nadaljevanju izpostavljamo nekaj izdelkov:


Rainmaker Select naglavni tuš
Jasna in elegantna oblika tega novega XXL-sistema za tuš vas bo popolnoma navdušila. Voda se razprši iz velike zastekljene plošče z rafiniranimi belimi poudarki. Izbirate lahko med naslednjimi tipi curkov: Rain, RainFlow, RainStream in Mono. Nežni curki ali čarobni slap? Izberite tip curka in se s pritiskom na gumb potopite v nove razsežnosti tuširanja.

Rainmaker Select naglavni tus Hansgrohe
Rainmaker Select armatura za tuš z učinkom slapa
Ali sanjate o velikem tušu z učinkom slapa? Rainmaker Select armatura je preprosta za vgradnjo in uporabo, navdušila pa bo kateregakoli ljubitelja dizajna. Armatura vsebuje termostat, naglavni tuš in ročno prho v enem. Vaša tuš kabina vam bo brez velikih stroškov prenove prinesla novo zadovoljstvo, veliko novih funkcij in 70-centimetrsko polico za kopalniške izdelke.

Kopalniške armature Talis Select
Odslej je umivalnik zelo uporaben. V obeh linijah Talis Select kopalniških armatur s tehnologijo Select se oblika in funkcija prepletata s pritiskom na gumb. Ročaj je popolnoma izpuščen. Rezultat tega je boljša funkcionalna preglednost na umivalniku in bolj ekonomično koriščenje vode, saj se oskrba z vodo hitro zapre.

talis s 190 armatura za umivalnik Hansgrohe

Armature za kuhinje Metris Select
Na kuhinjski armaturi Metris Select mešalni gumb prevzame nalogo upravljanja z vodo. En pritisk: voda preneha teči, drug pritisk: voda teče. Izvrsten prihranek pri naravnih virih. Odkrijte inteligentno večfunkcionalnost in uživajte v izredni zasnovi. Ljubitelji kuhanja bodo potrdili: mešalni gumb uvaja v kuhinjo neovirano gibanje.

Kuhinjska armatura Hansgrohe

Kuhinjska aramatura Talis Select S
V kuhinjski armaturi Talis Select lahko vodo spustimo in ustavimo s pomočjo gumba Select, zato je armatura praktična za ravnanje, hkrati pa je tudi okolju prijazna. Kuharski mojstri, pa tudi vsi, ki želijo to postati, jo obožujejo, saj je ta gumb vgrajen v ozkem izlivu, kar omogoča pritisk z dlanmi ali s komolci - kar je zelo praktično, kadar imate zelo umazane roke. Preizkusite jo!

 

 

Galerija slik

1
2
3
4
5
6
7
8
hansgrohe-1
hansgrohe-2
hansgrohe-3
hansgrohe-4
hansgrohe-5
hansgrohe-6
hansgrohe-7
hansgrohe-8
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane