Vodovodne armature - pipe

Grohe

 

GROHE je eden izmed vodilnih proizvajalcev inovativnih vodovodnih armatur. S svojim inženiringom, inovacijami in oblikovanjem je podjetje trdno zasidrano v Nemčiji, izdelki Grohe pa nosijo značko kakovosti "Made in Germany", ki krepi zaupanje kupcev v blagovno znamko. Izdelki Grohe izpolnjujejo najvišje zahteve v smislu izdelave, funkcionalnosti in servisa.

GROHE ima bogato tradicijo ustvarjanja izdelkov za kopalnice. Prvo podjetje v skupini Grohe je bilo ustanovljeno že davnega leta 1873. Že v zgodnjih letih je podjetje postalo proizvajalec pip in razvijalec novih tehnologij z naprednimi rešitvami, v skupino GROHE pa so sčasoma vključili še druga pionirska podjetja, da bi lahko kupcem ponudili tehnološko napredne armature.

Podjetje je že leta 1914 lansiralo armature z izpušnim ventilom, leta 1968 enoročno armaturo z mešalno enoto, ki je postala izredno priljubljena zaradi enostavne uporabe, ter leta 2004 prvo digitalno armaturo Ondus, ki omogoča novo raven razkošja v kopalnici, saj z dotikom prsta na digitalni vmesnik pripravi vodo popolne temperature. Leta 2009 pa so lansirali še inovacijo za kuhinje GROHE Blue. Ni več treba nositi težkih steklenic, saj je voda, ki priteče naravnost iz pipe, vedno ohlajena, filtrirana in gazirana.

Uspeh in kakovost skupine GROHE potrjuje več kot 240 nagrad za oblikovanje in inovacije.

IZBERITE najljubši dizajn armatur
Eleganten, gladek in oglat dizajn? Ostre, dinamične linije? Armatura s tipko? Ne glede na vaše želje in dizajn, ki je idealen za vašo kopalnico, vam GROHE nudi izjemno velik izbor armatur in sistemov. Oblikovanje kopalnice še nikoli ni bilo lažje.

11 Grohe armature Moja kopalnica

IZBERITE pravo velikost armatura
Ko izberete najprimernejši dizajn oziroma model armature, lahko prilagodite velikost armature potrebam vaše družine ter kopalnici. Samo pravi izdelek prave velikosti vam bo nudil pravo udobje v kopalnici. Na voljo so vam armature petih velikosti:

  • Armature velikosti XS so izjemno majhne armature, idealne za majhne umivalnike oziroma izredno majhne kopalnice ali stranišča.
  • Armature velikosti S so udobna izbira za standardno udobje pri umivalniku.
  • Armature velikosti M nudijo dodatno udobje z armaturo srednje višine.
  • Armature velikosti L z visokim izlivom vode so praktična, udobna in varna izbira.
  • Armature XL so izjemno velike armature, ki so idealne za elegantne ter večje umivalnike, omogočajo pa tudi umivanje las v umivalniku.


Orodje Grohe BestMatch
Z orodjem GROHE BestMatch lahko izberete svojo najljubšo obliko armature, kateri prilagodite velikost umivalnika. Z orodjem lahko preverite, ali izbrana izdelka tehnično ustrezata in nudita najboljše udobje. Vse kombinacije v orodju so bile 100-odstotno testirane v testnem centru Grohe v Nemčiji.

10 Grohe BEST MATCH Moja kopalnica

Med številnimi serijami armatur Grohe izpostavljamo naslednje tri serije:

 

Armature Eurocube: privlačnost kvadratnega dizajna

Če želite v svoji kopalnici izraziti videz po svoji meri, izberite armature Eurocube. Ta dizajn je tako spretno izdelan, da vam lahko ponudimo širok izbor armatur z doslednim kvadratnim dizajnom za umivalnik, prho in kad. Detajl izsekane vzvodne ročice v celotni kolekciji daje vsakemu kosu videz lahkotnosti in hkrati poudarja privlačnost minimalistične estetike. Popolnoma usklajena z okusom današnjih svetovljanskih uporabnikov ponuja Eurocube najsodobnejšo geometrijsko dovršeno obliko za neprekosljivo ceno. Poleg tega uporablja dve vodilni tehnologiji, in sicer GROHE SilkMove® za gladko in udobno delovanje enoročnih armatur ter GROHE StarLight®, nepogrešljivo kromirano obdelavo materiala.

4 GROHE armature EUROCUBE vodovodne armature Moja kopalnica

Armature Essence: svoboda izbire

Ko načrtujete idealno kopalnico, sledite osebnemu slogu, saj vam GROHE omogoča, da uresničite svojo oblikovalsko vizijo. Kombinacija izvrstnih oblikovalskih linij in ekskluzivnih barv vam daje svobodo izbire, da boste izrazili svojo individualnost. Paleta 10 barv in obdelav površin omogoča nešteto možnosti za oblikovanje kopalniškega interierja.

Essence prinaša v kopalnico sodobno estetiko, ki jo zahtevajo ljudje, ki jih privlačijo čisti, preprosti in vizualno prijetni dizajni. Ta paleta uporablja uravnoteženo sodobno oblikovanje in ustvarja prostor za izvirne dekorativne ideje in inovativno tehnologijo. S svojo široko paleto velikosti, barv in obdelav površin vas bo nova serija Essence popolnoma razvadila. Celotna paleta armatur - od pipe do prhe in dodatkov - vam poleg SuperSteel in krom različice ponuja še štiri različne kovinske barve, ki jih lahko izberete, bodisi z modernim brušenim ali s klasičnim poliranim zaključkom. To je svoboda izbire. Uživajte!

V skladu z najnovejšimi kopalniškimi trendi so bili modeli skrbno izbrani, da se ujemajo z vsakim stilom in barvo kopalnice. Nenazadnje pa so njihova imena tako lepa kot njihov videz: Cool Sunrise, Warm Sunset, Hard Graphite in Nickel.

5 Grohe armature kolekcija Essence Moja kopalnica

Armature Grandera: harmonija nasprotij

Z združitvijo okroglih in kvadratnih oblik GROHE Grandera ustvarja resnično harmonijo znotraj doma. Puristična, preprosta, a hkrati ekstravagantna vodovodna armatura. Izčiščena, kvadratna in hkrati okrogla. Brezčasna, klasična, a hkrati sodobna. Serija Grandera združuje nasprotja v enem harmoničnem dizajnu. Rezultat je izredno raznolika serija armatur, termostatskih armatur in sistemov za tuš ter dodatkov. Dizajn je za Grohe veliko več kot le estetski dodatek, saj se posveča idealnemu združevanju oblike in funkcije. Če želite kopalnico pretvoriti v ekstravaganten interier, je Grandera idealna ter obvezna izbira za vas.

9 Grohe Grandera armatura Moja kopalnica


Inovacije v sodobni kuhinji

Grelnik GROHE Red: vrela voda takoj in enotna kuhinjska pipa

Za vrelo vodo ste morali prej uporabiti lonec ali čajnik, sedaj pa si jo lahko natočite neposredno iz pipe. Inovativni grelni sistem GROHE Red® pripravi od tri do šest litrov vrele vode (odvisno od modela grelnika) za takojšnjo uporabo ob vsakem času.

1 Grelnik GROHE Red vrela voda kuhinjska armatura Moja kopalnica

Elektronska enoročna armatura Minta Touch za pomivalno korito: ljubezen na prvi dotik

Sodobna in minimalistična armatura, ki se popolnoma prilega sodobnim kuhinjam. Tipka EasyTouch vam v kuhinji zagotavljate vrhunsko čistočo in udobje. Armatura Minta Touch vam omogoča, da vodni tok uravnavate z dotikom roke, funkcionalnost pa lahko izberete v različici s hladno vodo ali pa s termostatom Grohtherm Micro pod umivalnikom, s katerim lahko nadzorujete toplo vodo brez nevarnosti opeklin.

7 Grohe Minta Touch kuhinjska armatura Moja kopalnica

Sistem Grohe Blue Home: osvežite se z neustekleničeno vodo iz pipe

Kdaj ste nazadnje resnično okusili vodo? Kdaj ste naredili požirek, po katerem ste zahrepeneli po še kakšnem? To se zgodi, ko prvič uporabite GROHE Blue Home: čudovit in inteligenten sistem, ki navadno vodo spremeni v čisti užitek, ki odžeja, vašo kuhinjo pa v prostor za druženje z žejnimi prijatelji. Negazirana, srednje gazirana ali gazirana: izbira je povsem vaša.

8 Grohe Blue Home Moja kopalnica


Inovacije in sistemi v sodobni kopalnici

Rainshower Next Generation Icon: najnovejša stilska izvedba

Prha nove generacije Rainshower® Icon je najnovejša stilska izvedba. Nagrajeni dizajn omogoča unikatno povezavo z vodo, ki izzivalno preizkuša trdnost oblike. Lepa venčna oblika pršne glave z zmanjšano prostornino ustvarja široko in polno pršenje, zahvaljujoč natančni razporeditvi pršnih šob in tehnologiji GROHE DreamSpray®.

1 Grohe tuš armatura Rainshower Next Generation Icon Moja kopalnica

2 Grohe tuš armatura Rainshower Next Generation Icon Moja kopalnica

Power & Soul Cosmopolitan: najinovativnejša prha na svetu

Kakšno prhanje si želite? Osvežujoč curek vode za okrepitev in poživitev, ki očisti vaše telo in prebudi duha? Ali je kaj bolj sproščujočega od mehkih in zdravilnih zračnih mehurčkov, ki nežno božajo vašo kožo? Prhe GROHE Power&Soul® so oblikovane tako, da spoštujejo vaše razpoloženje in potrebe. Z gladkimi, valjastimi oblikami in s stopničastim detajlom je GROHE Power&Soul® Cosmopolitan idealna izbira za sodobno zasnovane kopalnice. 190-milimetrska nadglavna prha je kombinirana z ročno prho (na voljo v treh velikostih), v kateri lahko izbirate med štirimi resnično inovativnimi načini prhanja: GROHE Rain O2 (dež z zračnimi mehurčki), Rain (dež), Bokoma Spray® (aktivna masaža) in Jet (močan curek). Prho lahko dopolnjujejo stranske prhe v enakem dizajnu Cosmopolitan.

3 GROHE PowerSoul glava za tuš Moja kopalnica

Splakovalna tehnika

Priznani proizvajalec vodovodnih armatur izdeluje tudi splakovalno tehniko, in sicer podometne WC-kotličke z ustreznimi aktivirnimi tipkami. Tipke so narejena na osnovi pnevmatskega splakovanja (za razliko od podjetij Tece, Ideal Standard ali Geberit, katerih aktivirne tipke delujejo z vzvodi, torej mehansko). Dodatno je zanimiva tudi možnost, da aktivirne tipke lahko vgradite pokončno ali ležeče.

1 spalkovalna tehnika Grohe podometni WC kotliček aktivirna tipka

Galerija slik

1
2
3
4
5
6
vodovodne armature-Grohe-1
vodovodne armature-Grohe-10
vodovodne armature-Grohe-11
vodovodne armature-Grohe-12
vodovodne armature-Grohe-13
vodovodne armature-Grohe-14
vodovodne armature-Grohe-15
vodovodne armature-Grohe-16
vodovodne armature-Grohe-17
vodovodne armature-Grohe-18
vodovodne armature-Grohe-19
vodovodne armature-Grohe-2
vodovodne armature-Grohe-20
vodovodne armature-Grohe-21
vodovodne armature-Grohe-22
vodovodne armature-Grohe-23
vodovodne armature-Grohe-24
vodovodne armature-Grohe-25
vodovodne armature-Grohe-26
vodovodne armature-Grohe-27
vodovodne armature-Grohe-28
vodovodne armature-Grohe-29
vodovodne armature-Grohe-3
vodovodne armature-Grohe-30
vodovodne armature-Grohe-31
vodovodne armature-Grohe-32
vodovodne armature-Grohe-33
vodovodne armature-Grohe-4
vodovodne armature-Grohe-5
vodovodne armature-Grohe-6
vodovodne armature-Grohe-7
vodovodne armature-Grohe-8
vodovodne armature-Grohe-9
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane