Villeroy & Boch

 

Prha, ki je prilagojena vsakemu okusu in stilu

VILLEROY & BOCH je nemški proizvajalec in eno najstarejših podjetij sanitarne opreme in kopalniškega pohištva, ki zadovolji vsak okus. Tradicija, kakovost in oblikovanje so glavne značilnosti tega proizvajalca. 

Tuširanje popolnoma ustreza modernemu življenjskemu slogu. Villeroy & Boch tuš kadi odpirajo nova obzorja za izražanje lastnega osebnega sloga. Poiščite navdih za oblikovanje nove kopalnice v različnih velikostih, oblikah in barvah ter odkrijte nekaj prepričljivih prednosti, vključno z enostavnim čiščenjem in vzdržljivimi protizdrsnimi površinami. Poiščite idealno tuš kad, prilagojeno vaši kopalnici in potrebam.

Preoblikujte svojo prho v element s stilom: bodisi v beli ali elegantni mat barvi, harmonično usklajeni s tlemi, lahko pa izberete tudi prefinjen kontrast. Villeroy & Boch ponuja obsežne možnosti za oblikovanje idealne tuš kadi, ki bo odražala vašo vizijo. Še posebej očarljiv poudarek so tuš kadi Subway Infinity, ki z dekorativnim potiskom spremenijo tuš kad v unikaten dekorativni element.

1 tuš kadi quaryl Villeroy Boch tanka tuš kad 3

Izčiščena rešitev
Gladke, brezšivne površine ustvarijo več kot le dober videz. Tuš kadi navdušujejo tudi s svojim zelo hitrim in enostavnim čiščenjem. Vsa voda odteče popolnoma stran, kar preprečuje razrast bakterij. Nedrseče površine vseh tuš kadi so varne površine v času tuširanja ali med hojo.

1 tuš kadi quaryl Villeroy Boch tanka tuš kad squaro infinity 1

Individualna svoboda oblikovanja
S kadjo Squaro Infinity Villeroy & Boch predstavlja inovativno tuš kad iz quaryla, ki ga je mogoče rezati do poljubne velikosti z milimetrsko natančnostjo. Tuš kad lahko poljubno prilagajate vsem posebnostim kopalnice, na primer vogalom, stebrom ali robovom. Širok izbor standardnih velikosti, privlačnih mat barv in popolnega reza materiala ustvarjajo skoraj neskončne možnosti oblikovanja, ki ustrezajo individualnim željam in prostorskim potrebam. Izjemno ravna oblika tuš kadi z integriranim sifonom postavlja najvišje standard. Izdelek je bil leta 2016 nagrajen z nagrado design award.

Minimalistična zasnova za maksimalno estetiko
Minimalistična tuš kad Squaro Infinity je impresiven primer sodobnega oblikovanja kopalnice: natančni robovi in izjemno raven brezšiven videz ustvarjajo sodoben dizajn v vaši kopalnici. Da bi dosegli popoln učinek, je sifon integriran v kad ter barvno usklajen. Da bi lahko tuš kad Squaro Infinity uskladili s široko paleto keramičnih ploščic, so inovativne tuš kadi na voljo v petih ekskluzivnih mat barvah - grafitno sivi, bež, svetlo sivi, rjavi in beli barvi. Tuš kad je primerna za vgradnjo v tla ali na ploščice.

1 tuš kadi quaryl Villeroy Boch tanka tuš kad squaro infinity 8

Izjemna izkušnja 
Squaro Infinity v celoti izkorišča vsa nova obzorja, ki jih omogoča material quaryl, ki ga je iznašel Villaroy & Boch. Rezultat je zelo robustna in higienična tuš kad. Neporozna površina je enostavna za čiščenje in prijetna na otip.

Individualne. Vsestranske. Prilagodljive kadi.
Izkoristite edinstveno fleksibilnost tuš kadi iz quaryla, ki jih je mogoče rezati na poljubno velikost. Tuš kadi so na voljo v več kot 90 velikostih, kljub temu pa je mogoče te visokokakovostne tuš kadi zelo natančno rezati, da kad popolnoma prilagodite prostoru. Infinity vam omogoča oblikovanje neprekinjenih talnih površin s popolnim učinkom.

1 tuš kadi quaryl Villeroy Boch tanka tuš kad digitalni tisk 4

GALERIJA FOTOGRAFIJ:

1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-1
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-12
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-14
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-15
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-16
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-17
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-18
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-2
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-3
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-5
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-6
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-7
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-digitalni tisk-4
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-squaro infinity-1
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-squaro infinity-10
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-squaro infinity-11
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-squaro infinity-8
1-tu kadi-quaryl-Villeroy Boch-tanka tu kad-squaro infinity-9
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane