Novellini

Podjetje NOVELLINI je bilo ustanovljeno leta 1966 v Mantovi in sprva kot majhno obrtno podjetje proizvajalo aluminijaste okenske okvirje in okvirje za vrata. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja so proizvodnjo razširili na tuš kabine in pršne zaslone ter s kakovostnimi izdelki prodrli širom po Evropi in postali vodilni evropski proizvajalec tuš kabin, tuš kadi in jacuzzijev oziroma masažnih kadi. Z leti so ponudbo še povečevali in posebno pozornost namenjali visokokakovostnim materialom, dimenzijam tuš kabin in kadi, obdelavi stekel, barvnim profilom ter barvnim steklom. Med njihovimi izdelki najdemo poleg tuš kabin in kadi ter steklenih sten tudi kopalne kadi in paravane za kadi, masažne stebre ...

Najbolj dovršen model OPERA

8mm ojačano kaljeno steklo, premaz proti vodnemu kamnu, drsna vrata z zapiranjem in odpiranjem SOFT (mehko odpiranje in zapiranje), brez spodnjih profilov, kovinska koleščka, različne barve profilov (krom, alu, mat beli, mat črni), briljantni design, velika izbira dimenzij.

tuš kabine in kadi novellini
tuš kabine in kadi novellini
tuš kabine in kadi novellini

KUADRA H - KIT FRAME

Wet room fiksne zasteklitve s posebnim poudarkom. Izbira barv profilov, stekla, za izrazit poudarek vaši kopalnici.

tuš kabine in kadi novellini
tuš kabine in kadi novellini
tuš kabine in kadi novellini

Tuš kadi NOVOSOLID

Naslednja generacija tuš kadi

Novosolid je več kot le tuš kad. Tuš kad NOVOSOLID se prilagaja vsem sodobnim stilom, izdelek pa je prijeten na dotik in daje občutek topline in elegance. To je nova zasnova nizkih tuš kadi, ki so vgrajene v tla in narejene iz čvrstega kompozitnega naravnega materiala. Le-ta je trd, robusten, trpežen in protizdrsen ter izdelan iz 75 % dolomitnega marmorja in 25 % kristalne smole. Teksturirana površina je matiranega videza in popolnoma odporna na UV-svetlobo.

Glede na prostor, dobro počutje, materiale in vaše potrebe se NOVOSOLID odlično prilega sodobnemu načinu življenja. Novosolid je nova filozofija razmišljanja o prostoru, ki vam omogoča prilagajanje tuš kadi različnim prostorskim situacijam z možnostjo prilagoditve do 9 cm na dolgi strani in 4 cm na kratki strani kadi. Tuš kad lahko prirežete natančno na mero, da ustreza vašim prostorskim potrebam in posebnostim kopalnice.

1 Novellini Novosolid tuš kadi breznivojska vgradnja Moja kopalnica

2 Novellini Novosolid tuš kadi vgradnja v tla Moja kopalnica

3 Novellini Novosolid tuš kadi visoka vgradnja Moja kopalnica

VGRADNJA, DIMENZIJE in BARVE

Novosolid tuš kabine so primerne za breznivojsko vgradnjo v tla, vgradnjo na tla ali visoko vgradnjo oziroma na nastavljive nogice.

Na voljo je 19 dimenzij tuš kadi, od dimenzije 80 x 80 cm, preko 120 x 80 cm, vse do razkošnih dimenzij 180 x 90 cm.

Tuš kadi Novosolid so na voljo v dveh barvah, in sicer beli in črni. 

5 Novellini Novosolid tuš kadi Moja kopalnica

Še nekaj prednosti kompozitnega naravnega materiala:

- neprepusten material zaradi gumiranega zaključka;
- videz kamna;
- material, odporen na praske, toploto in madeže, je enostaven za čiščenje;
- protizdrsen material, mehko pod nogami za maksimalno udobje;
- odlična absorpcija zvokov in neoporečnost, zato je Novosolid tuš kad idealna za uporabo v hotelih in apartmajih;
- prednosti kompozitnega materiala se še posebej izkažejo pri montaži, ko je kad mogoče prilagoditi prostorskim posebnostim.

KOMPLET ZA POPRAVILO in GARANCIJA

Novellini je razvil tudi komplet za popravilo. Dvokomponentna zaščitna smola je namenjena odpravljanju morebitnih naključnih poškodb na tuš kadi in za zakrivanje poškodb, ki lahko nastanejo med rezanjem ali montažo. Podjetje Novellini potrjuje garancijo izdelka tudi po razrezu tuš kadi, vendar le, če je bila površina kadi obdelana s kompletom za popravilo Novellini.

Odrez po meri: Pomislite na prostor za tuširanje, ki ga želite, in NOVOSOLID se bo prilagodil vašim potrebam. Zmanjšate ga lahko glede na vaše prostorske posebnosti in zahteve. Skrajšate ga lahko do 9 cm po dolžini ter do 4 cm v širino.

4 Novellini Novosolid tuš kadi montaža Moja kopalnica

Čistost materialov: Novosolid tuš kadi so narejene iz 75 % naravnega dolomitskega marmorja in 25 % kristalne smole, le-ta pa je popolnoma prevlečen z gelcoatom in zaščitno poliestrsko smolo s kristali. Ta zaščitna plast zagotavlja največjo neprepustnost in udobno okolje. V izdelku ni nobenih težkih kovin, zato je Novosolid varen izdelek za vašo vsakodnevno uporabo. Izdelek je okolju prijazen in ga je mogoče 100 % reciklirati.

Tuš kabine Novellini

Tuš kabine Novelini so rešitve, ki ustrezajo vašim željam, potrebam in slogu. Odlikuje jih vsestranskost in veliko rešitev po meri. 

Novellini tuš kabine izražajo udobje in slog. Zahvaljujoč številnim inovacijam in najnovejši tehnologiji, ki jo vključujejo v izdelke, je stabilnost tuš kabin ključna značilnost, prav tako pa tudi prilagodljiv in edinstven dizajn. Enostavno vzdrževanje in vsestranskost - tudi v primerih, ko je namestitev zelo zapletena - je dodana vrednost za kopalnice vseh velikosti. Široka paleta profilov in zasteklitev daje eleganco tuš kabinam in tudi kopalnici. V široki paleti izdelkov Novellini boste zlahka našli kakovostno tuš kabino, ki bo popolnoma ustrezala vašim funkcionalnim potrebam.

1 tuš kabine Novellini 1

Steklena stena BRERA z nihajnimi vrati
Preproste in izčiščene linije

14 Novellini tuš kabina Moja kopalnica

Steklena stena OPERA z drsnimi vrati
Spodaj ni profilov, rob je zgoraj, zato je čiščenje preprosto.

1 tuš kabine Novellini 11 

 

Steklene stene za tuše

Ustvarite prostor v kopalnici, ki bo prilagojena vašim osebnim potrebam. Steklene stene Novellini napolnijo kopalnico z dizajnom in s slogom. To je moderna, sodobna rešitev, primerna za večje ali luksuzne kopalnice. Ena od lastnosti steklene stene je možnost, da jo prilagodite zahtevam, in sicer tako, da združite različne elemente. Prostori za prhanje niso zaprti na vseh straneh, kot so na primer tuš kabine, ampak imajo na eni strani odprt vhod oziroma walk in vhod. Ker je vhod nepoudarjen, je celoten tuš eleganten, kopalnica pa prefinjena in sodobna. Steklene stene Novellini zadovoljijo najbolj raznolike okuse in potrebe. Rezultat tega je kakovosten in funkcionalen prostor za tuširanje, ki ustreza vsaki kopalnici.

9 steklena stena za tuš Novellini 1

Zasloni za kopalno kad

Kopalniški zaslon ali steklena stena za kopalno kad je izdelek, ki omogoča ustvarjanje funkcionalne tuš kabine v kopalni kadi z minimalnimi spremembami. Lahko ima eno ali dve strani in tako delno ali v celoti zapre kopalno kad. Tuš kabina in kopel vse v enem: wellness in užitek, značilen za kopalno kad, ter funkcionalnost in udobje tuša, ki ga omogoča zaslon za kopalno kad. Zaslon je idealna rešitev za pridobitev praktičnega in prijetnega prostora hkrati. Večnamenski značaj zaslona se odraža tudi v namestitvi, saj se zasloni prilagajajo različnim kadem: če stoji kopalna kad med dvema stenama ali v kotu, vedno obstaja rešitev, ki ustreza prostoru.

1 zaslon za kopalno kad steklena stena Novellini 2
 

Antibakterijski premazi

Novellini uporablja pri izdelavi kabin in steklenih sten spoje z dodatki, ki preprečujejo razrast bakterij, plesni in gliv na površinah. Vse uporabljene barve so laboratorijsko testirane. V primerjavi s tradicionalnimi barvami so raziskave pokazale 99-odstotno zmanjšanje najpogostejših bakterijskih organizmov. Izdelki so izdelani iz kaljenega varnostnega stekla, debeline 4-8 mm. Stekla so sijoča in enostavna za čiščenje, zahvaljujoč obdelavi Crystal Clear Treatment, ki zavira razrast bakterij.

Tuš konzole oziroma masažni stebri

V kopalnici naredijo mesto dobrega počutja in delovanja.
Idealno dopolnilo vašemu tušu.

Zakaj se odreči wellnessu v kopalnici, ko pa lahko ustvarite praktično in funkcionalno okolje tudi v majhni kopalnici? Masažni stolpi za prhanje Novellini nudijo to možnost, ker predstavljajo idealno komplementarno opremo za tuširanje. Zahvaljujoč oblikovanju in stenski opremi daje masažni stolp za prhanje še tako preprostemu tušu izčiščeno in elegantno obliko v le nekaj preprostih korakih. Masažni stolpi za prhanje vam omogočajo whirlpool funkcij in sanjsko prhanje. Če izberete masažni stolp za prhanje Novellini, bo tehnologija v službi vaše kopalnice.

8 tuš konzola konzola za tuš Novellini 1

InArt rešitve: unikaten tisk na steklu

Rešitve InArt predstavljajo največji umetniški izraz v kombinaciji z željo, da se v skladu z načrtovanjem in dekoracijo s pomočjo najsodobnejše tehnologije HD stekla izpolnijo najzahtevnejše zahteve kupca. Z unikatnim tiskom bo steklo odražalo vaš lasten okus in slog v kopalnici. Unikatne rešitve spremenijo izdelke Novellini v pravo umetnino, saj ponujajo klasično in moderno dekoracijo na steklu.

12 Novellini INArt unikatno steklo Moja kopalnica

 

In tukaj je še nova kolekcija kabin Black&White.

Obstoječe tuš kabine Opera, Zephyros, Young 2.0, Kuadra in Skill je Novellini odel v sodobno barvno preobleko, ki se spogleduje z industrijskim stilom in minimalizmom.

ČRNA VSEBUJE VSE BARVE. Prav tako bela.

To je absolutna lepota. To je popoln odgovor.
(Coco Chanel)

Črno: industrijsko, elegantno, metropolitansko
Vpliv kopalnice v črni barvi je neprimerljiv: to je modni trend v notranjem opremljanju, ki je navdihnjen z rahlo retro industrijskim videzom. Črna je močna in elegantna barva, ki poudarja oblike in kontraste. Črna barva izraža energijo in vitalnost.

1 Novellini tuš kabina kuadra H v črni barvi industrijski stil

1 Novellini tuš kabina v črni barvi zephyros 1

1 Novellini tuš kabina Opera v črni barvi industrijski stil

1 Novellini tuš kabina Young v črni barvi industrijski stil 2

ČUSTVA SO SHRANJENA V ČRNI IN BELI.

Barve poživljajo, so všeč očem, vendar ni nujno, da dosežejo srce.
(Kim Hunter)

Belo: vsestransko, pomirjujoče, moderno
Minimalistični slog v loftih v svetovljanskih mestih se odraža tudi v kopalnici svetlih barv. Bela je svetla, osnovna in prefinjena. Izboljša oblike in poudari dizajn. Bela barva poveča prostor, bela je večna.

1 Novellini tuš kabina v beli barvi skill 3

1 Novellini tuš kabina v beli barvi skill 2

1 Novellini kopalniško pohištvo v beli barvi 4 

GALERIJA FOTOGRAFIJ:

1-Novellini-tu kabina-Opera-v rni barvi-industrijski stil-2
1-Novellini-tu kabina-Opera-v rni barvi-industrijski stil
1-Novellini-tu kabina-Young-v rni barvi-industrijski stil-2
1-Novellini-tu kabina-kuadra-H-v rni barvi-industrijski stil
1-Novellini-tu kabina-opera
1-Novellini-tu kabina-v rni barvi-zephyros-1
1-Novellini-tu kabina v beli barvi-skill-2
1-Novellini-tu kabina v beli barvi-skill-3
1-tu kabine-Novellini-1
1-tu kabine-Novellini-10
1-tu kabine-Novellini-11
1-tu kabine-Novellini-12
1-tu kabine-Novellini-13
1-tu kabine-Novellini-14
1-tu kabine-Novellini-15
1-tu kabine-Novellini-16
1-tu kabine-Novellini-17
1-tu kabine-Novellini-18
1-tu kabine-Novellini-19
1-tu kabine-Novellini-2
1-tu kabine-Novellini-20
1-tu kabine-Novellini-22
1-tu kabine-Novellini-23
1-tu kabine-Novellini-24
1-tu kabine-Novellini-26
1-tu kabine-Novellini-28
1-tu kabine-Novellini-29
1-tu kabine-Novellini-3
1-tu kabine-Novellini-6
1-tu kabine-Novellini-7
1-tu kabine-Novellini-8
1-tu kabine-Novellini-9
14-Novellini-tu kabina-Moja kopalnica
21-Novellini-tu kabina
33-Novellini-tu kabina-revolution
34-Novellini-tu kabina-revolution zephyros
35-Novellini-tu kabina-revolution zephyros
36-Novellini-tu kabina-revolution giada
37-Novellini-tu kabina-revolution
38-Novellini-tu kabina-revolution
45-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
46-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
47-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
48-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
49-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
50-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
51-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
52-Novellini-tu kabina-kuadra H-steklena stena
8-tu konzola-konzola za tu-Novellini-1
8-tu konzola-konzola za tu-Novellini-2
8-tu konzola-konzola za tu-Novellini-3
8-tu konzola-konzola za tu-Novellini-4
9-steklena stena za tu-Novellini-1
9-steklena stena za tu-Novellini-2
9-steklena stena za tu-Novellini-3
9-steklena stena za tu-Novellini-4
9-steklena stena za tu-Novellini-5
9-tu-steklena stena-Novellini-6
9-tu-steklena stena-Novellini-7
9-tu-steklena stena-Novellini-8
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-1
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-10
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-11
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-12
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-13
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-14
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-15
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-16
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-2
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-3
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-4
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-5
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-6
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-7
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-8
9-tu konzola-masazni stebri-Novellini-9

 

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane