Ideal Standard

IDEAL STANDARD kot eden največjih in najstarejših evropskih proizvajalcev kopalniške opreme se predstavlja tudi z obsežnim naborom različnih tuš kadi in kabin.

Izbirate lahko med klasičnimi kadmi najrazličnejših oblik in dimenzij, sodobnim kopalnicam pa pristajajo izjemno tanke tuš kadi ULTRA FLAT S. 30-milimetrske kadi Ultra Flat S so izdelane iz materiala ideal solid.

Ta trpežen material je najboljši material za tuš kadi, saj je sestavljen iz mešanice smole in naravnega mineralnega polnila, prevlečenega z neprozornim protizdrsnim zaključkom v videzu kamna. Tuš kad je izjemno čvrsta, mogoče jo je rezati in prilagajati prostorskim posebnostim. Končni premaz je protizdrsen. 

Izjemno tanke tuš kadi Ultra Flat so dobavljive v 5 barvah in kar 21 dimenzijah. Kadi so primerne za vgradnjo v tla ali na tla.

1 tuš kad Ideal Standard ultra flat s

tuš kad Ultra Flat Ideal Standard

Nova linija tuš kabin, vrat in zasteklitev CONNECT 2

CONNECT 2 je najnovejši model tuš kabin, vrat in zasteklitev za pršne prostore, ter kopalne kadi, narejenih za vsakodnevno življenje. 6mm kaljeno ojačano steklo, s premazom IDEAL CLEAN proti vodnemu kamnu; svetleči srebrni aluminijasti profili, CLICK AND CLEAN sistem za sproščanje spodnjih koles, kar omogoča lažje čiščenje in vzdrževanje; 2 letna garancija; 25 mm horizontalne prilagoditve; SMOOTH RUNNING WHEELS mehko tekoča koleščka za udobno tekočo uporabo; izjemno ugodne cene.

Polkrožne tuš kabine, oglate tuš kabine (dimenzije od 67 - 142 cm), drsna vrata za montažo v nišo ali v kombinaciji z fiksno stekleno steno, nihajna vrata, SALOON dvokrilna nihajna vrata, preklopna vrta, fiksne zasteklitve WET ROOM, paravani za kopalne kadi.

tuš kabine in kadi ideal standard connect
tuš kabine in kadi ideal standard connect
tuš kabine in kadi ideal standard connect

Tuš kadi ULTRA FLAT

40-milimetrske tuš kadi Ultra Flat poskrbijo za osupljiv sodoben dotik in dinamiko v kopalniškem prostoru. Ploske kadi Ultra Flat navdušujejo z izčiščenim dizajnom, izjemno tanko površino ter pestro ponudbo dimenzij. V vseh različicah nudi Ultra Flat maksimalno udobje. Tuš kadi Ultra Flat se popolnoma prilegajo vsem obstoječim kopalnicam, hkrati pa združujejo udobje z estetiko prostora. Tudi te kadi so primerne za vgradnjo v tla ali na tla.

1 tuš kadi Ideal Standard ultra flat

Ostale tuš kadi proizvajalca Ideal Standard so izdelane iz keramike, akrila in drugih posebnih materialov, vse kadi pa so primerne za vgradnjo v tla ali na tla.  

Moderno oblikovane tuš kadi z močnim poudarkom na uporabnosti (nizek rob, ki preprečuje morebitno odtekanje vode) so kadi iz ojačanega sanitarnega akrila Connect Air. Na voljo v 15 različnih izvedbah in dimenzijah so rešitev za vsak pršni prostor.

1 tus kadi ideal standard connect air

2 tus kadi ideal standard connect air

 

Kako izbrati tuš kad najprimernejše oblike?

  • Pravokotna tuš kad je primerna za kotne tuše ali tuše v niši. Te kadi so na voljo od mini do zelo velikih velikosti, celo 200 x 100 cm.
  • Kvadratna tuš kad je primerna za kotne tuše ali tuše v niši. Najmanjša velikost je 80 x 80 cm.
  • Zaobljena tuš kad je najprimernješa za postavitev v kot, kjer ni zidne niše. Zaobljena tuš kad je primerna tudi za majhne kopalnice.
  • Tuš kad posebne oblike je primerna za kotno postavitev, zasnovana pa je tako, da združuje specifične potrebe in izviren dizajn. Oblika tuš kadi je primerna tudi za majhne prostore.

     

Vsi modeli TUŠ KABIN IDEAL STANDARD so na voljo v različnih dimenzijah (tudi dimenzijah po naročilu) ter različnih materialih ter različnih obdelavah profilov (bel, poliran aluminij, krom). Dodatno lahko v tovarni po želji zaščitijo steklo kabine/vrat/paravana za kopalno kad s posebnim patentiranim premazom IDEAL CLEAN, ki bo vrsto let olajšal vzdrževanje in čiščenje izdelka. 

MAGNUM je kralj med tuš kabinami. Poudarek na dizajnu in funkcionalnosti nudi ogromno vsakodnevnega užitka. To je tuš kabina za XXL-prhanje.

tuš kabina Ideal Standard magnum

SYNERGY
Synergy steklena stena s svojim izčiščenim dizajnom odpira prostor za prhanje, hkrati pa poskrbi za brezhibnost in harmonijo v vaši kopalnici.

tuš kabine Ideal Standard Synergy

Linijo KUBO označujeta pridevnika čistost in preprostost. Steklo kabin je že v osnovi obdelano s premazom Ideal Clean, ki omogoča bistveno lažje vzdrževanje. Je idealna izbira za tiste, ki iščejo sodoben dizajn in jim za to ni potrebno žrtvovati funkcionalnosti.

CONNECT so preprostejše tuš kabine, a kljub temu privlačne, sodobne in praktične. Kabine, ki ne potrebujejo zapletene montaže ali zapletenega čiščenja.

Ker je IDEAL STANDARD proizvajalec z najvišjimi standardi, vam nudi 10-letno garancijo na tuš kabine, če so le-te montirane skupaj s tuš kadjo IDEAL STANDARD ter jih je vgradil pooblaščeni mojster. 

Galerija FOTOGRAFIJ:

1-tu KABINE kadi-Ideal Standard-ultra flat s
1-tu kabine kadi-Ideal Standard-ultra flat
11
12
7
ideal standard-1
ideal standard-10
ideal standard-11
ideal standard-12
ideal standard-13
ideal standard-14
ideal standard-15
ideal standard-16
ideal standard-17
ideal standard-2
ideal standard-3
ideal standard-4
ideal standard-5
ideal standard-6
ideal standard-7
ideal standard-8
ideal standard-9
tu kabina-Ideal Standard-magnum
tu kabina-Ideal Standard
tu kabine-Ideal Standard-Synergy
tu kad-Ideal Standard
tu kad-Ultra Flat-Ideal Standard
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane