Aquaestil

Zahvaljujoč energičnemu tržnemu pristopu, nenehnim vlaganjem v vse naprednejše tehnične rešitve v proizvodnji ter zaradi sodelovanja z uveljavljenimi evropskimi podjetji oz. blagovnimi znamkami s področja proizvodnje in prodaje kopalniške opreme, smo uspeli v le nekaj letih vzpostaviti ime Aquaestil kot sinonim za kakovostne in moderne kopalniške rešitve. V letih, ki so sledila, se je podjetje sistemsko širilo, implementiralo inovativne rešitve v vsak segment poslovanja, vse s ciljem dviga kakovosti končnih proizvodov in storitev.

Naš proizvodni program je sestavljen iz širokega asortimaja akrilnih kopalniških kadi, hidromasažnih kadi, tuš kadi, steklenih tuš paravanov, masažnih in parnih kabin, masažnih stebrov, kopalniškega pohištva in proizvodov iz kompozitnih materialov, kot so umivalniki, proizvedeni s tehnologijo sintetičnega mramorja SYMAN in modernega solid surface materiala ASTONE.

Veliko modelov različnih tuš kabin, vrat, fiksnih sten, različnih dimenzij, barv profilov (tudi mat črni) in stekel. Pri večini kabin uporabljajo 6 ali 8mm kaljeno steklo, vedno s posebnim nano premazom proti vodnemu kamnu (ki je nanešen na zunanji in tudi notranji strani kabine), kvalitetna koleščka s krogličnimi ležaji in močne alu profile. Večino izdelkov lahko naredijo tudi povsem po vaših dimenzijah - po meri. Fleksibilni, hitre dobave, odlična kvalitete in dobre cene.

tuš kabine in kadi aquaestil
tuš kabine in kadi aquaestil
tuš kabine in kadi aquaestil
tuš kabine in kadi aquaestil
tuš kabine in kadi aquaestil
tuš kabine in kadi aquaestil
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane