• Domov
  • Tuš kabine in kadi, kanalete, sifoni

Tuš kabine in kadi, kanalete, sifoni

1 tus kabine kadi Novellini 25

V sodobnih kopalnicah je vedno več prostora za različne oblike tuš kabin, v katerih pogosto pričenjamo dan in ga tudi zaključujemo. Kot pri ostali ponudbi smo tudi tu zavezani priznanim evropskim proizvajalcem, ki poleg kakovosti in funkcionalnosti zadovoljujejo vsa estetska merila, hkrati pa z dobro organizirano servisno službo zagotavljajo dolgoletno nemoteno uporabo izdelkov.

Kakšna je korist od tuš kabine neznanega proizvajalca iz daljne Azije? Začetno ugodje se hitro spremeni v jezo in obup, ko se po letu, dveh zlomi drsni kolešček kabine. Ker rezervnega koleščka ne morete kupiti, je edini izhod menjava cele tuš kabine.

Nudimo vam najrazličnejše kakovostne tuš kabine in kadi, ki ustrezajo tako majhni kot tudi luksuzni kopalnici, paravane za kopalne kadi, zasteklitve kadi, prehodne kabine ... vseh priznanih proizvajalcev, katerih izdelki že s svojo trdnostjo vzbujajo zaupanje. Ko pa veste, da posamezni proizvajalci nudijo tudi od 5 do 10 let garancije na tuš kabine, ste lahko prepričani v dober nakup!

Če potrebujete samo tuš kabino ali pa celostno ureditev kopalnice, nas kontaktirajte na tel. številko ali e-naslov in našli bomo najprimernejšo rešitev.

9 steklena stena za tuš Novellini 5

Tuš kabine iz kaljenega stekla walk-in tuš kabine so enostavna in elegantno rešitev v sodobni kopalnici, saj zaradi odsotnosti pantov in drugih nosilcev poskrbijo za minimalističen, izčiščen videz. Omejitev skoraj ni, saj je kaljeno steklo pritrjeno v steno ali pa z ročico. Če imate zidno nišo s tremi stenami, potem bomo glede na dimenzije niše v ponudbi naših proizvajalcev poiskali ustrezna tuš vrata / stekleno steno z drsnimi vrati oziroma zaslon za kopalno kad. Kotne tuš kabine iz dveh steklenih sten so primerne za postavitev ob steno, v ponudbi pa imamo tudi tuš kabine iz treh steklenih sten ter popolnoma samostoječe steklene kabine. Glede na prostor, ki ga imate na voljo oziroma želene dimenzije tuša, bomo svetovali najprimernejši izdelek, ki vam bo nudil dolgotrajno zadovoljstvo. Zasloni za kopalne kadi so na voljo v različnih izvedbah, tako fiksnih kot tudi pomičnih.

Ko se odločate o velikosti in obliki tuš kabine, moramo posebno pozornost posvetiti tudi izbiri ustrezne tuš kadi. Ste vedeli, da je stekleni del tuš kabine odvisen od tuš kadi, na katero je ta postavljena?

V primeru nezahtevnega prostora so rešitve enostavne, v primeru majhen kopalnice ali drugih prostorskih zahtev pa moramo poseči po drugačnih izdelkih. Tuš kadi so na voljo iz različnih materialov in v različnih velikostih. 

  • TUŠ KADI IZ KOPALNIŠKEGA AKRILA so lahke, bleščeče ter enostavne za čiščenje in vzdrževanje. Kolpa je slovenski proizvajalec tuš kadi iz kopalniškega akrila. 
  • KERAMIČNE TUŠ KADI so izdelane iz keramike kot ostala sanitarna keramika. So cenovno dostopne, njihova vgradnja pa je enostavna. 
  • TUŠ KADI IZ UMETNEGA MARMORJA so podobne tuš kadem iz akrila, vendar so masivnejše. Med dizajnerskimi izdelki bomo zagotovo našli najustreznejši model za vašo kopalnico.

Koristen nasvet: Spoštovani kupci, svetujemo vam, da tuš kad in ustrezno tuš kabino kupite hkrati.

Tuš kabine in kadi, kanalete, sifoni
Tuš kabine in kadi, kanalete, sifoni

Nudimo vam tuš kabine in kadi, kanalete ter sifone naslednih priznanih proizvajalcev:

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane