Svetloba in toplota

Thermoval

 

THERMOVAL je poljsko podjetje z dolgoletno tradicijo izdelovanja ogrevalnih sistemov. Thermoval sodeluje z večino vodilnih proizvajalcev po svetu, pogosto je njihov podizvajalec. Podjetje razvija tudi svoje blagovne znamke, pri katerih združuje kakovost z dobrim oblikovanjem.

Odličen primer njihovega izdelka je električno talno gretje.

1 elektricno talno gretje Thermoval 1

Električno talno gretje je na voljo v različnih dimenzijah in različni moči ogrevanja. Električno talno gretje je primerno za vsak prostor, na primer kopalnico, lahko pa z njim ogrevate tudi celotno hišo ali stanovanje. Tako ogrevanje je cenovno ugodno, stroškov strojnih instalacij skoraj ni, samo ogrevanje pa je varčno in prijetno za uporabnika.

Elektirčno talno gretje je pakirano v priročnem paketu, ki vsebuje vse, kar potrebujete pri instalaciji in uporabi: grelna preproga, vse potrebne instalacijske cevi, zidni termostat …

1 komplet za elektricno talno gretje Thermoval 3

Električno talno preprogo (običajno položena pod ploščicami oziroma drugo talno oblogo) lahko krmilite s standardnim ročnim termostatom. Termostat namestite na steno, z njim pa gretje prižigate, ugašate in nastavite želeno temperaturo ogrevanja.

Zelo priročen je digitalni soft touch programator, ki je tudi oblikovalski dosežek in se lepo prilega v vsak ambient. Le-ta omogoča podrobnejše nastavite, na primer dnevno in tedensko programiranje režima gretja.

1 soft touch Digitalni zaslon Thermoval 2

GALERIJA FOTOGRAFIJ:

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane