• Domov
  • Svetloba in toplota

Svetloba in toplota

1 paulmann LED svetila 4 copy

SVETLOBA IN TOPLOTA

Hišo, stanovanje ali kopalnico smo načrtovali, vse merili v milimetrih, izbrali ustrezne ploščice ter vse funkcionalne elemente. Osnova pri načrtovanju je bila kakovost, glede na svoj življenjski slog, okus in potrebe pa smo premišljeno izbrali oblike, materiale in barve. Hiša, stanovanje ali kopalnica je tako zasnovana do podrobnosti. Lepa bo.

Pravi občutek domačnosti in varnega zavetja doma pa nam seveda prineseta toplota in svetloba. Toplota, ki nas bo ogrnila, ko bomo bivali v našem domu, kopalnici, nas sprostila.

Nudimo vam široko paleto kopalniških radiatorjev, ki grejejo celoten prostor, lahko pa nam le prijetno ogrejejo birsačo. Od klasičnih oblik lojtrice do dizajnerskih modelov. Tudi barvo radiatorjev lahko izbirate, od standardno bele, antracitne, platinaste, bež do svetleče kromiranih grelnih teles. Radiatorju lahko dodamo uporabnost tudi s posebnimi dodatki, nosilci brisač, sušilci čevljev …

Pravilno razporejena toplota brez velikih temperaturnih šokov, kot jo npr. nudi učinkovito električno talno ogrevanje za prijeten korak. Uporabno za ogrevanje (brez velikih stroškov izdelave centralnega ogrevanja, grelna mreža se preprosto razgrne po prostoru, čez pa se položijo ustrezne ploščice) ali dogrevanje (v prehodnih mesecih, ko prostora ne ogrevamo več, kljub temu pa zjutraj ali zvečer malo zahladi). 

1 talno ogrevanje Thermoval

Talno električno ogrevanje v kombinaciji z modernimi soft-touch digitalnimi zasloni,
preko katerih lahko programirate čas vklopa in izklopa vnaprej, prav tako pa tudi želeno temperaturo v prostoru - preprosto in učinkovito. Za vas smo pripravili posebne komplete električnega talnega ogrevanja, ki vsebujejo vse, kar je potrebno pri vgradnji, nič ni treba dokupovati, paziti na povezljivost, vse je tu.

Svetloba bo primerno osvetlila kopalnico in tako poudarila ves naš trud, poudarila barvne tone, osenčila določene kote ter razsvetlila površine, kjer je svetloba potrebna. S posebno ambientalno razsvetljavo (lahko vgrajeno v ogledalo, omarico ali med ploščice) ustvarimo iz naše kopalnice pravi tempelj sprostive.

2 LED razsvetljava Paullman

Kopalniški prostor lahko dopolnimo tudi z zvokom. Sedanja tehnologije nam omogoča veliko čudovitih stvari.

Svetlobna telesa z najsodobnejšo LED-tehnologijo ustvarjajo hladno (močnejšo, modrikasto) ali toplo (rumenkasto) svetlobo. Moč svetlobe lahko poljubno uravnavamo preko pametnih naprav, mogoče celo na daljavo.

Tudi tu je pomembna kakovost. Še posebej je treba paziti, da je v prostorih, kjer je več vlage (kopalnica), uporabimo svetilna telesa z ustrezno zaščito. Ta je običajno označena z oznako IP.

Ponudimo vam ustrezen stropne luči, vgradne ali klasične, luči z usmerjeno svetlobo ali z razpršeno, odvisno od potrebe.

3 stropne luči za kopalnico

Posebne luči je mogoče montirati tudi v mokre prostore (IP 67), celo v pršni prostor, ustrezna svetloba pa mu bo omogočila, da bo resnično zasijal. Zanimivi so tudi LED-trakovi, ki jih lahko uporabimo skoraj povsod (za osvetljavo stopnic, ogledala, omarice, določenih predelov prostora …).

Za piko na i pa si privoščite še LED-stropno luč z vgrajenim bluetooth zvočnikom. S pametno napravo se povežete in si s predvajanjem najljubše glasbe ustvarite prostor sprostitve.

led pametna svetilka z zvocnikom upravljanje s pametnimi telefoni paulmann smart home

Proizvajalci:

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane