Ideal Standard

 

IDEAL STANDARD je eden največjih evropskih proizvajalec sanitarne keramike, ki izdeluje kakovostno opremo za kopalnice že več kot 100 let. Podjetje proizvaja izključno v Evropi. Proizvajajo serije sodobnih oblik, kot so na primer TESI, CONNECT AIR in TONIC II, pa vse do klasičnih modelov - vse to je IDEAL STANDARD.

Ideal Standard je evropski proizvajalec, ki proizvaja izdelke pod blagovnimi znamkami IDEAL STANDARD, ARMITAGE SHRANKS, CERAMICA DOLOMITE, VIDIMA in PORCHER.

IDEAL STANDARD je sicer proizvajalec kompletne kopalniške opreme:

  • Sanitarna keramika (umivalniki, sanitarije, bideji)
  • Vodovodne armature (50 let nazaj so prvi na svetu predstavili enoročno armaturo s keramičnim tesnjenjem; ko govorimo o kvaliteti govorimo o Ideal Standard armaturah = sinonim kvalitete, dolgotrajnost, ter uporabnosti)
  • Kopalniško pohištvo (omarice, pulti, ogledala, dodatki)
  • Vgradni sistemi PROSYS (podometni kotlički, rešitev za vsako vgradnjo; vgradni nosilni elementi za wc-je, bideje, umivalnike, prhe, dodatke; moderne in napredne rešitve, vrhunska kvaliteta)
  • Kopalne in pršen kadi, ter tuš kabine in pršni paravani.

Connect Air sanitarna keramika Ideal standard

Sanitarna keramika Connect Air je nov koncept kopalnice, ki navdihuje čute. Tanka keramika, razkošno kopališko pohištvo in udobne akrilne kadi vas zapeljejo v sprostitev.


WC-školjke (viseče, stoječe ali v izvedbah monoblok) z navadnimi ali soft-close pokrovi; bideji (viseči ali stoječi), umivalniki (samostoječi, vgradni, polvgradni, podvgradni, napultni, majhni, veliki ...); tuš kadi (keramične, akrilne, vseh oblik in dimenzij, za vgradnjo na tla ali v tla ...), kopalniško pohištvo (omarice, pulti, držala, nosilci ...). Najpomembnejša pa je garancija, ki jo Ideal Standard zagotavlja za dobavo rezervnih delov!

Kolekcije Connect Air, Tonic II, Dea, Tesi in novi umivalnik Ipalyss so narejeni iz novega revolucionarnega materiala diamantech.

Tehnologija AquaBlade

Najpomembnejši izum po iznajdbi stranišča v 19. stoletju je tehnologijo za izpiranje AquaBlade, ki ga je uvedel Ideal Standard leta 2015 v kolekciji TONIC II, njegova ekskluzivna in patentirana tehnologija pa ponuja najboljše izpiranje z vodo tudi pri nizki količini vode. Ta revolucionarni sistem združuje estetsko zasnovo z odlično funkcionalnostjo. WC školjka je popolnoma in higienično očiščena po uporabi.

Tehnologija AquaBlade določa nove standarde tako v dizajnu WC-ja kot tudi pri optimalnem splakovanju - gladka, nežno ukrivljena površina brez previsnega roba pomeni tudi veliko bolj higienično in lažje čiščenje. Splakovanje je tišje, predvsem pa zahvaljujoč dizajnu doseže prav vse kotičke. AquaBlade tehnologija nadgrajuje vsa obstoječa stranišča v smislu higiene. Tradicionalno stranišče pusti del stranišča na zadnji strani nesplaknjenega. Kanal AquaBlade pa je nameščen blizu vrha stranišča, tako da je 95 % površine pod kanalom očiščene.

Aquablade connect air.Ideal Standard sanitarna tehnika

2 AquaBlade Ideal Standard brezroba sanitarna tehnologija

Tehnologija AquaBlade

AquaBlade je v primerjavi s številnimi tradicionalnimi splakovalniki tudi tišji. Znanstvene primerjave kažejo 25-odstotno zmanjšanje hrupa. Tehnologija odlično deluje, kadar je združena z elegantnim in nenavadnim dizajnom, saj potem nastane izdelek, ki ga lahko opišemo kot pameten dizajn.

Realno idealna kopalnica
Ideal Standard verjame, da bi morali ljudje imeti idealno kopalnico. S celovito ponudbo so idealni standard pri načrtovanju, oblikovanju in čim večjem izkoristku celotnega kopalniškega prostora. Njihovo strokovno znanje ima zelo jasen namen - pomagati ljudem, da kar najbolje izkoristijo svojo kopalnico, da se bodo v njej počutili najbolje. Ideal Standard se zaveda, da je kopalnica pomembnejša kot kdajkoli prej. Kopalnica je postala prostor, kjer se lahko sprostimo, osvežimo, pomladimo, posedimo s kozarcem vina ... Kopalnica se je iz funkcionalnega prostora preobrazila v bivalni prostor.

Ko vizija postane resničnost
Ljudje se pri načrtovanju kopalnice pogosto nerealno navdušijo nad številnimi izjemnimi idejami in možnostmi, vendar potrebujejo pomoč pri oblikovanju najboljše rešitve za njihovo "realno idealno" kopalnico. Načrtovanje nove kopalnice je polno izzivov, zato strokovnjaki v salonu kopalniške opreme Moja kopalnica pomagamo kupcem, da svojo vizijo prenesejo v resničnost.

Ljudje oblikujejo prostore
Ker je lepota individualna, ljudje želijo personalizirane rešitve. Imajo individualni pogled na to, kakšna naj bi bila njihova kopalnica, namesto da bi sprejeli rešitev "ena velikost za vse". Ljudje s svojimi potrebami in željami oblikujejo prostore, zato Ideal Standard nudi sanitarno opremo, s katero ljudje ustvarijo svojo "realno idealno" kopalnico glede na prostor, slog, proračun ter potrebe.

Ideal Standard je strokovnjak v ergonomiji kopalnice. Njihova sanitarna keramika je usmerjena v uporabnika, pri tem pa dosegajo ravnovesje med obliko in funkcijo. Vsa njihova razmišljanja o oblikovanju kopalnice vključujejo ključne stebre ergonomije - od varnosti, čiščenja, estetskega užitka in udobja ter dobrega počutja. To je znanost, uravnotežena z umetnostjo.

Kopalnice so zahtevni prostori. Pogosto premajhni, preveliki, L-oblike, s preveč koti ter nerodno zasnovani. Ne glede na prostor si prizadevajo zagotoviti navdušujoče ideje in uporabno sanitarno oprem, s katero lahko spremenimo vizijo v resničnost.

1 Tonic II sanitarna keramika Ideal Standard Moja kopalnica

Sanitarna keramika Tonic II;

2 Tonic II sanitarna keramika Ideal Standard Moja kopalnica

Sanitarna keramika Tonic II

Model STRADA II

V sodelovanju z oblikovalskim studiom Levien je nastala serija STRADA II, z mehko geometrijo, nežnimi robovi in moderno zaobljenimi linijami, ki se predstavlja modernemu dan-današnjemu okusu. Nežni minimalizem zagotavlja, da bo vaša kopalnica dolgo v trendu in moderna. Velika izbira umivalnikov (klasičnih, pohištvenih in napultnih), sanitarije in bide, v kombinaciji z pohištveno linijo ADAPTO nudi pestro izbiro pri sestavi moderne kopalnice.

vodovodna pipa armatura ideal standard strada
vodovodna pipa armatura ideal standard strada
vodovodna pipa armatura ideal standard strada
vodovodna pipa armatura ideal standard strada
vodovodna pipa armatura ideal standard strada

Model BLEND, CONCA in IPALYSS

Sodelovanje z Robertom in Ludovico PALOMBA je bil velik korak pri izdelavi vrhunsko oblikovanih izdelkov. Studio PALOMBA SERAFINI DESIGN, osebno Roberto in Ludovica PALOMBA, je zasnoval več novih prihajajočih modelov IDEAL STANDARD, predvsem pa celostno pojavnost in umestitev v moderne interierje. Model sanitarne keramike BLEND, predstavlja nov mejnik v razvoju Ideal Standard-a.

Tu je oživljeni model CONCA, poseben izraz v keramiki.

Model umivalnikov IPALYSS, ki so narejeni iz posebno odpornega materiala DIAMANTEC. PLOMBA DESIGN predstavi v modernih barvah.

PREPROSTO = LEPO

vodovodna pipa armatura ideal standard blend
vodovodna pipa armatura ideal standard blend
vodovodna pipa armatura ideal standard blend
vodovodna pipa armatura ideal standard blend
vodovodna pipa armatura ideal standard blend
vodovodna pipa armatura ideal standard blend
vodovodna pipa armatura ideal standard blend

Sanitarna keramika Connect Air: lahkotna oblikovanost prostora

Za vse izdelke kolekcije Connect Air je značilen sodoben dizajn in brezčasna eleganca. Natančna obdelava umivalnikov, WC-jev in bidejev, pohištva ter kopalnih kadi in tuš kadi zagotavlja dolgo življenjsko dobo in spodbuja vaše dobro počutje. Velike dimenzije zagotavljajo maksimalno udobje, dovolj prostora za shranjevanje in enostavno čiščenje. Ekskluziven dizajn in prostorni umivalniki ustvarjajo prostor za dnevno rutinsko umivanje in kopanje.

1 connect air sanitarna keramika kopalniška oprema Ideal Standard 1

1 connect air sanitarna keramika kopalniška oprema Ideal Standard 3

Sanitarna keramika TESI: narava narekuje moderno

Ideal Standard verjame, da mora biti kopalnica bivalni prostor, kjer si ne umivamo zgolj zob. Zato so v zadnjih 100 letih ustvarili izdelke, ki preobrazijo funkcionalen prostor v idealno kopalnico - prostor za sproščanje, kjer se osvežimo in napolnimo z energijo. Ni boljšega navdiha za oblikovanje kot narava.

Kolekcija Tesi je čudovit primer izjemno funkcionalnih oblik ter estetike. Kolekcija se prilagaja okolju in potrebam ter doseže popolno ravnovesje. Visoka kakovost in vsestranskost kolekcije Tesi ponujajo mnogo brezčasnih rešitev. Mehke geometrijske črte in inovativna tehnologija AquaBlade spremenijo kopalnico v sodoben in prijeten prostor. Kolekcijo Tesi je oblikoval Robin Levien, ki je eden najuspešnejših industrijskih oblikovalcev v Veliki Britaniji zadnjih 25 let.

Dostopna kakovost in vsestranskost Tesi kolekcije omogočata preprosto sestavljanje lepo urejene kopalnice. Ne glede na to, ali gre za družinsko kopalnico ali eleganten, sodoben prostor, Tesi se s izčiščenimi linijami vedno prilega.

1 Tesi sanitarna keramika Ideal Standard Moja kopalnica

2 Tesi sanitarna keramika Ideal Standard Moja kopalnica

Tudi mešalne armature Tesi izražajo kakovost, stil in vsestranskost. Izčiščene geometrijske linije odlično dopolnjujejo stilistične lastnosti kolekcije Tesi. Vsaka armatura ima svojo funkcijo - visoka, mini, standardna ali vgradna armatura. Dve armaturi za kopalno kad in tuš kabino sta popolnoma usklajeni z armaturami za umivalnike.

Prihodnost? Ideal Standard jo soustvarja skupaj z vami. Serija umivalnikov Ipalyss je praktičen vpogled v prihodnost. Serija je izdelana iz novega revolucionarnega materiala diamatec, ki je zelo tenek, hkrati pa tudi izjemno robusten.

Galerija FOTOGRAFIJ:

1-Tesi-sanitarna keramika-Ideal Standard-Moja kopalnica
1-connect air-sanitarna keramika-kopalnika oprema-Ideal Standard-1
1-connect air-sanitarna keramika-kopalnika oprema-Ideal Standard-2
1-connect air-sanitarna keramika-kopalnika oprema-Ideal Standard-3
1-sanitarna keramika-AquaBlade-Ideal Standard-brezroba sanitarna tehnologija-15
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-16
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-17
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-18
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-19
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-20
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-21
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-Dea
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-WC-bide
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-connect
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-connect space
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-connectair
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-ipalyss
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-strada o
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-tonic ii-2
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-tonic ii-3-Moja kopalnica
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-tonic ii-4
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-tonic ii
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-ultra flat
1-sanitarna keramika-Ideal Standard-ultra flat s
1-sanitarna keramika-Ideal Standard
1-sanitarna keramika-Ideal standard-TONIC-II-20
1-vodovodne armature-pipe-Ideal Standard-connect-air-1
1-vodovodne armature-pipe-Ideal Standard-connect-air-2
1
10
2-Tesi-sanitarna keramika-Ideal Standard-Moja kopalnica
2-Tonic II-sanitarna keramika-Ideal Standard-Moja kopalnica-3
3-Tesi-sanitarna keramika-Ideal Standard-Moja kopalnica
8
Aquablade-connect air.Ideal Standard-sanitarna tehnika
ideal-standard-10 mini
ideal-standard-11 mini
ideal-standard-12 mini
ideal-standard-1 mini
ideal-standard-2 mini
ideal-standard-3 mini
ideal-standard-4 mini
ideal-standard-5 mini
ideal-standard-6 mini
ideal-standard-7 mini
ideal-standard-8 mini
ideal-standard-9 mini
sanitarna keramika-Ideal Standard-WC-bide
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane