Geberit

 

GEBERIT razvija, proizvaja in prodaja visokokakovostne, inteligentne sisteme za kopalnice in sanitarije. Le-ti so povsod po svetu pojem za najvišjo kakovost in inovativnost v sanitarni tehniki. S tem izpolnjuje zahteve inštalaterjev in končnih porabnikov po dolgotrajni, v detajle domišljeni tehniki z varčno, zanesljivo izvedbo in modernimi oblikami. Za tem se skriva več kot 135 let zgodovine podjetja z razvojem, ki sodi k pomembnim mejnikom v sanitarni tehniki. Izdelki blagovne znamke Geberit so inovativni, dolgotrajni in ekološko prijazni, primerni za novogradnjo ali posodobitev v zasebnih, poljavnih ali javnih prostorih.

Geberit, največji proizvajalec podometnih kotličkov s tovarno tudi v Sloveniji, vodilni proizvajalec sanitarne tehnike in vodilni na področju ustvarjanja kopalniških trendov, izpostavlja sodoben trend, da se kopalnica iz funkcionalnega prostora spreminja v prostor za sproščanje telesa in duha. Ime Geberit je sinonim ne samo za preverjene rešitve v sanitarni tehniki, temveč tudi za inovacije, zaradi katerih je kopalnica lepša, udobnejša in varnejša.

Geberit zato ponuja pametne rešitve, ki kopalnico spremenijo v pravi domači spa. Izmed svojih vodilnih inovacij, ki so nepogrešljive v sodobni kopalnici, izpostavlja elegantno pršno kanaleto CleanLine, praktičen odtočni/dotočni sistem v kadi, Duo Fresh sistem za odstranjevanje neprijetnih vonjav in futuristični element Monolith Plus ter aktivirno tipko Sigma 80.


Nadometni splakovalnik GEBERIT MONOLITH
Funkcionalna lepota ter več oblikovalske svobode v kopalnici

Eden takšnih zvezdnikov med Geberitovimi sanitarnimi rešitvami je inovativni nadometni splakovalnik za WC-školjke Monolith Plus. Ta edinstven kopalniški element spremeni obisk kopalnice v pravo doživetje. Ambientalna osvetlitev s svetlečimi diodami daje elementu futurističen videz in poskrbi za prijetno počutje. Vrhunsko udobje zagotavljajo še enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav in nadzorna plošča, ki je preprosta za čiščenje. Ambientalna osvetlitev elementa ComfortLight se aktivira takoj, ko se približamo elementu Monolith Plus, tako da deluje tudi kot pomoč pri nočni orientaciji. 

1 Geberit AquaClean Sela Geberit Monolith Plus sanitarna keramika Moja kopalnica

Element Monolith Plus ima učinkovito enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav, ki se samodejno vklopi, ko se uporabnik približa sanitarnemu elementu. Deluje skoraj neslišno, le utripajoča luč kaže, kdaj enota deluje. Tako kot osvetlitev ComfortLight se tudi enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav samodejno izklopi. Enota odstranjuje neprijetne vonjave neposredno iz WC-školjke z ventilatorskim izsesavanjem, posebni satasti keramični filter pa vonjave popolnoma nevtralizira.

Nadzorna plošča je opremljena z električnima gumboma na rahel dotik za dvokoličinsko splakovanje in enoto za odstranjevanje neprijetnih vonjav. Nima robov ali vdolbin, tako da je zelo preprosta za čiščenje in je videti nadvse elegantno. Sanitarni elementi Geberit Monolith za straniščne školjke, bideje in umivalnike vam dajejo nove možnosti pri oblikovanju kopalnice, saj jih lahko kombinirate z Geberit AquaClean, večino standardnih armatur in skoraj vso sanitarno keramiko. Sprednja stran sanitarnega elementa je iz zelo kakovostnega varnostnega stekla, ki je na voljo v različnih barvah, zato bo sanitarni element Geberit Monolith vedno usklajen s stilom kopalnice. Vgradnja običajno ne zahteva nobenih strukturnih prilagoditev, kar je velika prednost tako pri novogradnjah kot pri prenovah. Ker je sanitarni element Geberit Monolith za stranišča na voljo v dveh višinah, skoraj ni omejitev pri njegovi uporabi.

5 Geberit Monolith Plus z modro ambientalno osvetlitvijo Moja kopalnica

Sanitarni element Geberit Monolith Plus za straniščne školjke je pravi multitalent. Integriran sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav, inteligentna tehnologija senzorjev in zelo udoben način aktiviranja splakovanja so le tri izmed njegovih številnih vrlin:

- senzorsko nadzorovan vklop s tipko Soft-Touch,
- integriran sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav,
- diskretna LED-osvetlitev,
- tih ventilator za čiščenje zraka.

Geberit AquaClean
WC, KI VAS OČISTI Z VODO
Geberit AquaClean združuje udobje in dizajn s prepoznano Geberitovo kakovostjo v estetskih in inovativnih rešitvah za vašo kopalnico. Geberit AquaClean ponuja pravi model za vsako situacijo - od kompaktnih WC desk do celovitih rešitev za WC. Geberit AquaClean vam ob pritisku na gumb ponuja novo izkušnjo dobrega počutja. Odkrijte WC, ki vas očisti z vodo in uživajte v občutku absolutne svežine in čistosti ves dan.

Aktivirne tipke Geberit
Aktivirne tipke Geberit ne navdušujejo samo s svojim videzom, temveč tudi svojimi raznolikimi funkcijami, na primer z integriranim sistemom za odzračevanje neprijetnih vonjav, s katerim je opremljena aktivirna tipka Geberit Sigma 40.
Njena premišljena oblika izraža brezčasno eleganco. Unikaten dizajn brez gumbov in lebdeča oblika brez robov olajšata tudi čiščenje. Tipka Geberit Sigma 70 prihaja v dveh izvedbah, v steklu ali nerjavnem jeklu. Na voljo je v štirih barvnih različicah, ki se podajo v vsako kopalnico, tako da boste brez težav izbrali pravo.
Z vgradnjo Geberitove tipke boste pomagali tudi okolju, saj vam Sigma 70 tako kot večina Geberitovih tipk z dvokoličinskim splakovanjem s 3 ali 6 litri vode pomaga varčevati z vodo. Tudi vzdrževanje samega podometnega splakovalnika poteka prek aktivirne tipke - povsem enostavno jo lahko snamete in tako pridobite dostop do splakovalnika za potrebno vzdrževanje.

Aktivirne tipke Geberit združujejo inteligentne funkcije z udobjem za več svežine in čistoče v kopalnici:
- splakovanje straniščne školjke brez dotikanja,
- predal za vnos čistilne tablete,
- odzračevanje neprijetnih vonjav,
- možna površinsko izravnana integracija tipke v steno.

Ker Geberit s svojimi pametnimi rešitvami misli na vsa vaša čutila, poskrbi tudi za odstranjevanje neprijetnih vonjav po obisku stranišča. Inovativen sistem Geberit DuoFresh je skrit v aktivirni tipki, vklopite ga z enim pritiskom na gumb, izklop pa je samodejen. To pomeni, da se boste znebili neprijetnih vonjav, ne da bi pri tem morali prezračiti in pozimi po nepotrebnem ohladiti kopalnico.

Celoviti splakovalni sistemi podjetja Geberit
Kot pionir podometnega splakovalnika, ki je že praznoval pol stoletja, je Geberit vzporedno zasnoval tudi primerne aktivirne tipke za na steno. Tehnologija in dizajn aktivirnih tipk sta danes zgodba zase, ena Geberitovih glavnih zvezd med njimi pa je Sigma 70.

Podometni splakovalni sistemi podjetja Geberit so zanesljivi, neopazni in zelo trpežni ter zagotavljajo brezhibno delovanje in največje udobje. Uporabniki vidijo samo aktivirne tipke podometnega splakovalnika, vse ostalo pa je skrito v steni. Na voljo so številni splakovalni sistemi, primerni za različne namene uporabe in posebne pogoje pri namestitvi. Združljive aktivirne tipke in splakovalniki podjetja Geberit imajo skupna imena: Sigma ali Omega.

Pri izbiri luči v kopalnici si je najbolj praktično zagotoviti več možnosti ali stikalo z več stopnjami svetilnosti, tako boste za sproščanje lahko izbrali bolj ambientalno osvetlitev. Ambientalno osvetlitev v različnih barvah, ki jih lahko prilagajate svojemu razpoloženju, ponujajo tudi nekateri Geberitovi elementi, kot sta Monolith Plus ali aktivirna tipka Sigma 80.


PODOMETNI IN NADOMETNI SPLAKOVALNIKI GEBERIT
Klasika sodobne kopalniške opreme

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobne kopalniške opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Pred dostavo podjetje preveri tesnjenje vsakega splakovalnika. 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov zagotavlja dolgotrajno varnost. S podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik je tako zgled pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi najboljše ocene.

Pripravljeni za prihodnost kopalnic

Montažni elementi Geberit za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave Geberit AquaClean. S pomočjo te cevi lahko vaš vodovodni inštalater kadarkoli naknadno montira straniščno školjko Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo. Nekateri montažni elementi Geberit za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani neposredno v straniščni keramiki.

Široke izbire nimate samo pri aktivirnih tipkah Geberit, temveč tudi pri zanesljivih montažnih elementih Geberit za vgradnjo v steno ki so na voljo za tri različne vgradne višine in aktiviranje splakovanja od spredaj, pri nižjih vgradnih višinah pa tudi od zgoraj. Da je zagotovljena skladnost, imajo aktivirne tipke Geberit enaka imena kot ustrezni podometni splakovalniki.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma
- vgradna višina 112 cm
- z aktiviranjem spredaj
- na voljo izvedba brez ovir ali višinsko nastavljiva izvedba
- na voljo vsi kotni elementi
- odzračevanje neprijetnih vonjav (notranje/zunanje odzračevanje)
- primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit

Podometni splakovalnik Geberit Omega
- popolna prilagodljivost zaradi različnih vgradnih višin, 98 cm in 82 cm
- z aktiviranjem spredaj
- dodatno aktiviranje od zgoraj
- še posebej majhne aktivirne tipke
- primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit

Nadometni splakovalniki Geberit - za gospodarno sanacijo

Zaradi zadržane oblike, različnih možnosti vgradnje in tehnike, ki se nenehno razvija, so nadometni splakovalniki Geberit klasika v sanitarni vgradnji. Splakovalnike, ki jih je po svetu v uporabi že več kot 20 milijonov, odlikuje dovršena tehnika, ki se nenehno izboljšuje in posodablja.

VGRADNI SISTEMI GEBERIT
SVOBODA ZA KOPALNICO S PREDSTENSKO VGRADNJO

Pri načrtovanju kopalnice stranke danes pričakujejo sodobno obliko in inovativne funkcije. Stenske straniščne školjke so postale standardne, saj nudijo posebne prednosti pri čiščenju, higieni in zanesljivosti. Pametni vgradni sistemi za predstene so pri tem bistvenega pomena. Usklajene komponente vgradnih sistemov Geberit nudijo prilagojene rešitve za skoraj vsako gradbeno situacijo pri predstenski vgradnji.

Poleg jasnih prednosti, kot sta preprosto čiščenje stenskih straniščnih školjk in prihranek prostora, vgradni sistemi Geberit nudijo tudi zanesljive in visokokakovostne rešitve pri gradnji sodobnih kopalnic:
- trdna jeklena konstrukcija
- stenska stranišča, preizkušena do obremenitve 400 kg
- brezšivni enodelni splakovalnik iz trpežnega polietilena visoke gostote
- zagotovljena 100 % tesnost
- trikrat zvarjeno splakovalno koleno
- enostaven dostop do vseh funkcijskih delov
- zagotovljena 25-letna razpoložljivost nadomestnih delov
- enostavna vgradnja

Geberit Duofix
Geberit Duofix je obsežen program za vse sanitarne naprave, ki z univerzalnimi in samonosnimi elementi nudi rešitve za vgradnjo v suhomontažne konstrukcije. Elementi so primerni za predelne stene, notranje stene in montažne stene lahke konstrukcije ter predstene delne višine in višine prostora. Uporabljajo se v novogradnjah in pri posodobitvah.

Geberit Kombifix
Montažni elementi Geberit Kombifix so rešitev za stenske sanitarne inštalacije pri masivnih gradnjah. Na voljo so montažni elementi za vse običajne sanitarne naprave. Predvideni so za uporabo pred zidanimi ali betonskimi stenami.

Galerija slik

barrier2
gwc
hytronic87
public wc
tech
titel
ur ir
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane