• Domov
  • Sanitarna keramika, WC kotlički

Sanitarna keramika, WC kotlički

Sanitarna keramika, WC kotlički

Najzahtevnejši standardi proizvodnje, pazljiva izbira surovin, okolju prijazna proizvodnja in priznani oblikovalci - to so lastnosti, ki so skupne proizvajalcem sanitarne keramike, katerih izdelke vam nudimo.

Sanitarna keramika je velik del kopalniške opreme. S svojim dizajnom, oblikami in barvami pripomore k funkcionalnosti in podobi sodobne kopalnice. V zadnjih sedmih letih stopa na področju sanitarne keramike v ospredje brezrobna tehnologija, ki skupaj z različnimi sistemi splakovanja postaja trend v kopalniški opremi. Nove WC-školjke se lahko pohvalijo z novimi načini splakovanja, ki so se v praksi izkazali kot velika prednost pred klasičnimi sistemi, saj porabijo manj vode, njihovo čiščenje je lažje, boljše pa je tudi splakovanje.

Najnovejše serije sanitarne keramike Ideal Standard z novim sistemom splakovanja AQUABLADE so TESI, CONNECT AIR in TONIC II. Aquablade je patentiran sistem splakovanja preko reže v WC-školjki, ki omogoča varčno in enakomerno splakovanje po celotnem obodu ter enostavno čiščenje.


Nudimo vam izdelke naslednjih pomembnih proizvajalcev sanitarne keramike in WC-kotličkov:
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane