Predstavitev

Salon moja-kopalnica.si, z vami že več kot 30 let.

Poslanstvo naše trgovine je prodaja kopalniškega materiala in sanitarne keramike. Ker imamo vizijo, da zagotavljamo preverjeno kvaliteto po ugodnih cenah, smo se navkljub številnim izzivom na trgu prilagodili in smo tukaj za vas, tudi danes.

 moja-kopalnica.si - predstavitev

Kopalniško opremo smo začeli prodajati že pred več kot tridesetimi leti in v tem času smo res veliko doživeli. Trgovino smo najprej odprli kar v domači garaži, zdaj pa smo več kot 10 let na sedanji lokaciji, za Bežigradom. Začeli smo z prodajo vodovodnih armatur, trenutno pa zastopamo kvalitetne izdelke z tradicijo, ki so razviti in proizvedeni v Evropski uniji.

Naše stranke so večinoma mladi pari, ki se zavedajo, da bo prenovljena kopalnica z njimi ”živela” kar nekaj let in zato potrebujejo celostno storitev. Ker je prav vsaka kopalnica posebna, si vzamemo čas, vam prisluhnemo in skupaj ugotovimo, kaj je za vas najbolj primerno.

Prostoren razstavni prostor meri 500m2 na njem je vidna ponudba, ki se je skozi leta zelo obogatila. V ponudbi imamo pestro izbiro ploščic za oblaganje notranjih in zunanjih prostorov, izjemen nabor vodovodnih armatur vrhunske kvalitete in v privlačnih, modno obdelanih površinah (rose gold, honey brushed gold, mat črne, silver storm, …). Nudimo vam tuš kabine, kopalne kadi in zaslone za vsako kopalnico in dimenzijo. Na sanitarno keramiko, ki je vsa Evropskega porekla jamčimo z 100 letno garancijo, z zagotovljenimi servisnimi storitvami in ustrezno ponudbo rezervnih delov! Strankam lahko uredimo tudi montažo pri nas kupljenih izdelkov, adaptacijo kopalnice, hiše, stanovanja, montažo armature, kabine, vse strokovno in kvalitetno!

V vseh letih prisotnosti na trgu smo negovali poslovne odnose in tako smo postali dobavitelj več kot desetih različnih proizvajalcev keramike iz Italije, Španije in Portugalske.

Glavni cilj našega podjetja je strankam zagotoviti nadstandardno storitev, spoštujemo odnose in v trgovino se z veseljem vračajo stranke, ki so pred leti opremo kupile pri nas, sedaj pa kopalnico prenavljajo. Za izkazano zaupanje se zahvaljujemo vsem cenjenim strankam in v tem duhu bomo poslovali še naprej.

Sento d.o.o.
Slovenčeva 97
1000 Ljubljana

T: 01 56 84 591
F: 01 56 84 429

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
URL: https://www.moja-kopalnica.si

Davčna številka: SI54580757
Matična številka: 6975712000
TRR: IBAN SI56 0318 6100 3240 793 (SKB d.d.)

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane