Ideal Standard

IDEAL STANDARD ima v svoji ponudbi pestro ponudbo kopalniškega pohištva, ki se lepo prilagaja njihovim modelom sanitarne keramike in vodovodnih armatur. Pametne shranjevalne rešitve so sestavni del ustvarjanja funkcionalne kopalnice. Ideal Standard ima poenotene dimenzije in tako omogoča veliko kombinacij. Tako si lahko npr izberemo umivalnik Tonic II in ga postavimo na omarico modelske linije Connect Air. Možnosti so skoraj neomejene: brošura.

Na voljo vam je kar nekaj sodobnih kolekcij kopalniškega pohištva, s katerimi lahko ukrotite nered med kopalniškimi izdelki in pripomočki.

Kopalniško pohištvo ADAPTO

Adapto je moderna linija kopalniškega pohištva, ki je bila zasnovana z idejo, da postavimo vsak predmet v kopalnici na pravo mesto. Modularno pohištvo z veliko izbiro dimenzij in barv oz. videza, omogoča udejanjanje modernega designa ne glede na prostor. Omarice s predali (push-open) za umivalnike, posebne nosilne strukture, umivalniški pulti, vse v 4 barvah, na modularni osnovi nudi neskončno možnosti za postavitve. Seveda vse v kvaliteti Ideal Standard.

kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard

Kopalniško pohištvo CONNECT AIR: lahkotna oblikovanost prostora

Elegantna, praktična in učinkovita kolekcija kopalniškega pohištva, ki navdihuje čute. Tanki materiali in nežno zaobljene linije prinašajo lahkoten občutek v vsako kopalnico. Širok spekter rešitev kopalniškega pohištva zagotavlja zelo sproščujoč in prijeten prostor. Ta kolekcija kopalniškega pohištva je primerna za tiste, ki cenijo lepoto, udobje in osebni slog.

kopalniško pohištvo Ideal Standard 5

1 sanitarna keramika Ideal Standard 18

Kopalniško pohištvo TESI

Tesi predstavlja kompletno linijo za kopalnico, omarice za umivalnike, 1 ali dva predala, veliko dimenzij, barv, možnost kombinacije z drugimi Ideal Standard pohištvenimi umivalniki. Kvalitetno in ugodno.

kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard
kopalniško pohištvo ideal standard

Kopalniško pohištvo DEA: šik in zaobljeno

Uživajte v bolj mehkih, zaobljenih ženstvenih linijah kopalniškega pohištva Dea in ustvarite osebni prostor. Zaobljeno, a hkrati elegantno. Kopalniško pohištvo Dea ponuja popolno ravnovesje elegantnih linij vrhunskega dizajna s čistim užitkom. Vaša kopalnica vam bo s kopalniškim pohištvom Dea nudila celovito izkušnjo in popolno urejenost.

Umivalnik iz stekla je eleganten poudarek v kopalnici s svojim kiparskim videzom. Samostoječa akrilna kad Dea in obsežen izbor pohištva v 7 barvah dopolnjujeta linijo.

1 kopalniško pohištvo Ideal Standard Dea

2 Ideal Standard kopalniško pohištvo Dea funkcionalna kopalnica Moja kopalnica

Kopalniško pohištvo TONIC II: oblika in funkcija

Puristična kolekcija Tonic II je več kot le lepo zasnovana kolekcija kopalniškega pohištva, ki navdušuje in privablja poglede. To je pohištvo za kopalnice, ki je popolnoma prilagojeno, da vam olajša življenje in ustvari red v hitrem vsakdanu. Izdelki, ki so skrbno premišljeni, zaradi svoje inovativne funkcionalnosti ponujajo dovolj prostora za ustvarjanje osebnega življenjskega prostora.

Popolna oblika in funkcija posameznih elementov se popolnoma ujemajo: mehka geometrija keramičnih elementov in pohištva dajejo kolekciji izčiščen estetski videz, zato je kopalnica, opremljena s kolekcijo TONIC II, sproščeno spokojna in pomirjujoča.

Stranišča iz te kolekcije so prvič opremljena z novo tehnologijo za izpiranje Aquablade®. Ta revolucionarni sistem združuje estetsko zasnovo z odlično funkcionalnostjo. WC-školjka se popolnoma in higienično očisti po uporabi.

7 Ideal Standard kopalniško pohištvo TONIC II funkcionalna kopalnica Moja kopalnica

1 kopalniško pohištvo Ideal Standard Tonic ii Moja kopalnica

Kopalniško pohištvo TEMPO: ravnovesje estetike in praktičnosti

Tudi kolekciji Tesi in Tempo sta popolna partnerja pri opremi kopalnice. Inteligentno zasnovana paleta pohištva Tempo prinaša pametno, diskretno zasnovan shranjevalni prostor v prostorsko omejeni kopalnici. S široko ponudbo elementov in integrirane keramike lahko zasnujete kopalniški dizajn, ki ustreza vsakemu prostoru. Nevtralna, a nedvomno sodobna materiala v peščeno sivi (sandy grey) in beli s sijajem (gloss white) dopolnjujeta podobo Tesi kolekcije. Kakovost in vsestranskost kolekcije Tesi omogoča lepo in funkcionalno ureditev kopalnice. Ne glede na to, ali opremljate prostorno družinsko kopalnico ali majhno kopalnico, se Tesi vedno prilega. Čiste linije in gladke površine izboljšajo funkcionalen videz. To kolekcijo kopalniškega pohištva je navdihnila narava. Kolekcija je idealna za tiste, ki iščejo pravo ravnovesje med estetiko in praktičnostjo.

6 Ideal Standard kopalniško pohištvo TESI funkcionalna kopalnica Moja kopalnica

5 Ideal Standard kopalniško pohištvo Tempo funkcionalna kopalnica Moja kopalnica 

Shranjevalni prostor in omarice

Ker ima shranjevalni prostor tako pomemben vpliv na podobo in funkcionalnost sodobne kopalnice, je kopalniško pohištvo ključni del načrtovanja in prenove vsake kopalnice.

  • Predalniki so zasnovani tako, da dopolnjujejo umivalnike. Odražajo linije umivalnika, da zagotavljajo izčiščen videz in nudijo dovolj prostora za shranjevanje pod umivalnikom.
  • Stranske omarice dopolnjujejo umivalnik in predalnik pod njim. Te omarice zagotavljajo urejenost, prilagodljivost in dodaten prostor za shranjevanje.
  • Visoke omare so višje shranjevalne omare, ki so lahko nameščene poleg umivalnika, da so stvari na dosegu roke, lahko pa so nameščene tudi drugje v kopalnici, kjer potrebujemo shranjevalni prostor.
  • Prednost odprtih polic v kopalnici je enostaven dostop, lahko pa izpolnjujejo tudi druge shranjevalne potrebe ali zgolj dopolnjujejo pohištveni dizajn.
  • Stenske omarice so lahko nameščene nad umivalnikom ali levo/desno od umivalnika in so namenjene shranjevanju kozmetike ter manjših predmetov. Stenske omarice so kot shranjevalni prostor uporabne tudi drugje v kopalnici, ne samo v bližini umivalnika.

14 IdealStandard shranjevalni prostor kopalniško pohištvo Moja kopalnica

OGLEDALA IN SVETILA

Tudi ogledala odražajo vaš slog. Ideal Standard ima široko ponudbo ogledal z integrirano osvetlitvijo ali brez nje. Ogledala niso primerna samo za montažo nad umivalnikom, ampak jih lahko v kopalnici uporabite tudi kot 'notranje okno' - še posebej na večji steni bo ogledalo dalo zanimiv pogled na kopalnico, skrita svetloba pa bo poskrbela za dekoracijo stene.

Izberite osvetljena ogledala ali stensko omarico z ogledalom in svetilko za sodoben videz kopalnice. Omarica je uporabna zaradi shranjevalnega prostora, vrata pa lahko prekriva ogledalo. Sistem za preprečevanje pare pa zagotavlja, da se ogledalo ne zarosi niti takrat, ko je v kopalnici polno pare.

13 IdealStandard ogledalo za kopalnico Moja kopalnica

12 IdealStandard ogledalo z razsvetljavo Moja kopalnica

11 IdealStandard ogledala za kopalnico Moja kopalnica

Kopalniški pulti

Celoten videz vaše kopalnice je pogosto odvisen od majhnih detajlov, kot je na primer kopalniški pult, ročaji kopalniškega pohištva ...

pa   pa Ideal Standard predstavlja novo linijo


 

Galerija FOTOGRAFIJ:

1-Dea-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-1
1-Dea-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-2
1-Dea-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-3
1-Tesi-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-Moja kopalnica
1-Tonic II-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-Moja kopalnica
1-connect air-kopalniko pohitvo-kopalnika oprema-Ideal Standard-1
1-connect air-kopalniko pohitvo-kopalnika oprema-Ideal Standard-2
1-connect air-kopalniko pohitvo-kopalnika oprema-Ideal Standard-3
13
2-Kopalniko pohitvo-Ideal Standard-Tesi
2-Tesi-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-Moja kopalnica
3-Kopalniko pohitvo-Ideal Standard-Tesi
3-Tesi-kopalniko pohitvo-Ideal Standard-Moja kopalnica
9
ideal standard-1
ideal standard-2
ideal standard-3
ideal standard-4
kopalniko pohitvo-Ideal Standard-2
kopalniko pohitvo-Ideal Standard-3
kopalniko pohitvo-Ideal Standard-4
kopalniko pohitvo-Ideal Standard-5
kopalniko pohitvo-Ideal Standard-6
kopalniko pohitvo-Ideal Standard-7
kopalniko pohitvo-Ideal Standard
mb step 03
mb tonic
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane