Novellini

 

Podjetje NOVELLINI je bilo ustanovljeno leta 1966 v Mantovi in sprva kot majhno obrtno podjetje proizvajalo aluminijaste okenske in vratne okvirjev. V osemdesetih letih so proizvodnjo razširili na tuš kabine in pršne zaslone in s kakovostnimi izdelki prodrli širom po Evropi in postali vodilni evropski proizvajalec tuš kabin in kadi ter tuš konzol. Med njihovimi izdelki najdemo tudi masažne kopalne kadi in paravane za kadi. 

Privoščite si čas zase v kopalni kadi. To je sprostitev telesa in duha za vsestransko dobro počutje.

Najboljši čas, ko se posvetite samo sebi, je čas, preživet v kopalni kadi. Predstavljajte si celovito sprostitev, ki vključi tako um kot tudi telo. Zahvaljujoč kopalnim kadem Novellini si lahko privoščite trenutek popolne sprostitve v kopalnici, kjer se barve, razkošje in oblike mešajo z odločnim značajem. S pomočjo barvne terapije si lahko obnovite energijo, izboljšate čute in ponovno napolnite telo. Regulirajte pretok vode s posebnimi programi, ki so vgrajeni v kopalni kadi, in se prepustite trenutku. Obseg wellness sistemov in masažnih kadi Novellini ter njihovih funkcionalnosti, opreme in dodatkov je zelo širok.

 

Kopalne kadi Divina 

Oblikovalec Massimo Farinatti je oblikoval serijo kopalnih kadi, ki jih je poimenoval DIVINA. Kolekcija kopalnih kadi slovi po posebnih dizajnih ter prefinjenih in elegantnih oblikah. V kolekciji je poseben model kopalne kadi z izčiščenim, mehkim profilom, ki želi postati eden od vodilnih izdelkov med kopalnimi kadmi Novellini. Kopalna kad Divina je reinterpretirala običajen pristop oblikovanja, ki predstavljala kopalno kad velikih dimenzij in globok prostor.

1 Novellini kopalna kad Divina f

V kolekciji Divina so na voljo kadi treh oblik s tremi možnimi namestitvami:

  • Divina, pravokotna kopalna kad, ki je na voljo v klasičnih modelih za vgradnjo, in sicer za vogal, ob steno ali prostostoječa;
  • Divina O, asimetrična kopalna kad, ki je primerna za poglobitev ali montažo v vogal;
  • Divina C, polkrožna kopel, ki je primerna za montažo v vogal.

Vsi trije modeli kopalne kadi Divina so na voljo v klasični različici kot tudi različici z masažnimi sistemi oziroma šobami za učinkovito celično stimulacijo. Za samostoječo kopalno kad je na voljo tudi suhomontažna obloga v videzu lesa.

2 kopalne masazne kadi Divina Novellini 3

 

Zasloni (paravani) za kopalne kadi

Dobro počutje, večnamenski prostor in praktičnost - stekleni zasloni omogočajo tuš kabino in kopalno kad v eni sami rešitvi. Wellness in užitek, značilen za kopalno kad, ter funkcionalnost in udobje tuša, ki ga nudi zaslon za kopalno kad. Paravan iz stekla je idealna rešitev za pridobitev praktičnega in prijetnega prostora za tuširanje v kopalni kadi. Večnamenski značaj zaslona se odraža tudi v namestitvi, saj se zasloni prilagajajo različnim kadem: če stoji kopalna kad med dvema stenama ali v kotu, vedno obstaja rešitev, ki ustreza prostoru.

1 zaslon za kopalno kad steklena stena Novellini 4

 

GALERIJA FOTOGRAFIJ:

1-kopalne masazne kadi-Novellini-7
1-kopalne masazne kadi-Novellini-8
1-kopalne masazne kadi-Novellini-9
1-kopalne masazne kadi-Novellini
11-kopalne masazne kadi-Novellini-10
11-kopalne masazne kadi-Novellini-2
11-kopalne masazne kadi-Novellini-3
11-kopalne masazne kadi-Novellini-4
11-kopalne masazne kadi-Novellini-5
11-kopalne masazne kadi-Novellini-6
2-kopalne masazne kadi-Divina-Novellini-1
2-kopalne masazne kadi-Divina-Novellini-2
2-kopalne masazne kadi-Divina-Novellini-3
2-kopalne masazne kadi-Divina-Novellini-4
2-kopalne masazne kadi-Divina-Novellini-5

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane