• Domov
  • Kopalne in masažne kadi

Kopalne in masažne kadi

kopalne masazne kadi

Sodoben način življenja nam s hitrim tempom in številnimi obveznostmi dopušča le malo možnosti za sprostitev in razvajanje. Privoščite si nekaj sprostitve v svoji kopalni kadi, saj je kopalnica zavetje in odmik sodobnega človeka od vsakdanjega stresa.

Ne glede na stil kopalniške opreme oziroma stil, ki vam je všeč, lahko kopalnico opremite s številnimi tehnološkimi napravami, luksuznimi materiali in različnimi podrobnostmi. Naj bo kopalna kad masažna, z različnimi sistemi, ki krepijo vaše zdravje, ali pa navadna kad, prav vsako kopanje je lahko sproščujoče in poživljajoče.

Različni evropski proizvajalci prisegajo na različne stvari: nekateri na dizajn, drugi na izvirne tehnične rešitve masažnih sistemov, spet drugi na preprost obred kopanja, vsem proizvajalcem, ki jih zastopamo, pa je skupna kakovost, sodobno oblikovanje, nadstandardni materiali in - ponovno poudarjamo - odlično urejena servisna služba.

1 ideal standard samostoječa kopalna kad Dea 2

Obrnite se na nas in pomagali vam bomo, da boste izbrali najprimernejšo kopalno kad. Če bi radi v svoji prenovljeni kopalnici kopalno kad posebne oblike ali samostoječo kopalno kad, zahteva izbira posebnega modela kadi celostno svetovanje. Svetovali vam bomo tudi glede vgradnje kopalne kadi ter inštalacij.

novellini kopalne in masažne kadi

V naši ponudbi najdete kopalne in masažne kadi naslednih priznanih proizvajalcev:

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane