Italgraniti

ITALGRANITI že od nekdaj velja za proizvajalca z izjemno visokimi tehničnimi in estetskimi rešitvami. Njihove keramične površine so rezultat najsodobnejše tehnologije, eleganten in prefinjen stil pa je zasnovan tako, da zagotavlja dolgoročno privlačnost.

Italgraniti / Impronta je blagovna znamka skupine Italgraniti Group, ki proizvaja talne in stenske keramične ploščice za zasebne in javne prostore. Za stensko keramiko in glazirano porcelanasto talno keramiko podjetje uporablja belo glino.

Izbirate lahko med megakeramiko, notranjimi stenskimi in talnimi ploščicami za dnevne in kopalniške namene ter zunanjimi ploščicami. Keramične ploščice iz bele gline poustvarjajo dragocene materiale. To so tehnične in estetske rešitve, ki so rezultat najsodobnejše tehnologije. Rešitve skupine Italgraniti za notranje opremljanje so primerne za ljudi, ki obožujejo vrhunsko keramiko, pri kateri je pozornost namenjena najmanjšim podrobnostim. 

Dizajnerska talna keramika

Keramične talne ploščice iz bele gline združujejo čistost narave z najsodobnejšo tehnologijo digitalnega tiska. Ta keramika prekinja mejo tipičnih vzorcev, značilnih za običajno proizvodno tehnologijo, pri čemer so ploščice popolnoma okrašene, od roba do roba in z odlično definiranimi globokimi teksturami in dvojno tiskanimi površinami za popolnoma naravne učinke.

Silver Grain & Ceppo di Gre

Nova serija, ki vključuje poseben kamen oz. videz Ceppo di Gre, sinteza sturkture za edinstven, perfekten design. Velike plošče, do 160x320 cm maksimalizirajo svetlobni in grafični učinek površine ploščice. Narava je najlepša.

keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti

Mega

Mega, veliki formati ploščic predstavljajo novo tehnologijo izdelave ploščic, ki pravilno instalirane ustvarjajo čudovite ambiente. Govorimo o dimenzijah 160 x 360 ali 260 x 120 cm, debeline le 6mm, ki so težko zlomljive, pa navkljub velikosti lahke za inštalacijo.

keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti

LUX experience

To kolekcijo smo predstavili tudi na Ljubljanskem sejmu DOM marca 2020. Bogata serija, sturkture marmorja, 7 različnih esenc marmorja. Italgraniti ustvarijo v tej seriji obdelave, ki poudarjajo popolnost naravne estetike. Polirana površina poudari barve z globino in svetlobo, medtem ko natural (mat) površine izražajo mehko eleganco grafičnih detjlov. Posebne dimenzije, asimetrične, različne strukture, ločene med seboj z minimalno fugo ali pa s posebnimi kovinskimi letvami, ki naredijo čudovit izgled.

keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti

Forme bianche

Zidne ploščice v dimenziji 32x96,2 cm, 1 barva (bela), 1 obdelava (satin), ter 10 različnih struktur. Črte, vzorci, kvadratki, cubi, tapeta,…

Serija je bila predstavljena na sejmu DOM v Ljubljani 2020.

keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti
keramične ploščice italgraniti

Kolekcija SANDS EXPERIENCE

MEGA je novi program keramike, izjemne velikosti 160 x 320 cm ter debeline 6 mm. MEGAplošče v velikosti 120 x 120 cm zagotavljajo neprekosljiv estetski učinek z drastičnim zmanjšanjem števila stikov oziroma fug, kar daje vtis neprekinjenih površin. Megakeramika je izdelana s posebno tehnologijo, ki združuje moč in varnost z izjemnim videzom, ustvarjenim za izpolnjevanje zahtev sodobnega arhitekturnega oblikovanja.

Sands Experience je kolekcija keramike v videzu kamna, ki zadovoljuje estetske in funkcionalne potrebe sodobne arhitekture ter je del programa MEGA. Sands Experience keramika (debeline 6 mm) je na voljo v dimenzijah 160 x 320 cm, 120 x 240 cm in 120 x 120 cm. Keramika Sands Experience združuje lepoto s protizdrsno površino oziroma varnostjo. Tekstura na površini je oblikovana tako, da je prijetna na pogled in varna za hojo.

Razburljive nove velikosti 160 x 320 cm, 120 x 240 cm in 120 x 120 cm drastično zmanjšajo število stikov, osvajajo svet neprekinjenih površin, predvsem pa s trdnostjo materiala presežejo vse arhitekturne izzive. Program dopolnjuje keramika za zunanje površine. Ekstra debela površina (20 mm) za zunanjo uporabo je skoraj neuničljiva.

Zahvaljujoč minimalni debelini 6 mm je megakeramika enostavna za rezanje in vrtanje, zaradi česar je še posebej primerna za sodobno arhitekturo.
Megakeramika ne absorbira, zato je primerna za stanovanjske in industrijske kuhinje, potencial površin pa je neomejen.

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 1

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 2

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 3

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 4

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 5

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 6

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 7

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 8

SANDS EXPERIENCE Impronta ceramica keramične ploščice Moja kopalnica 9

 

Kolekcija NORDIC STONE

Pristna in avtentična duša, ki razkriva naravno lepoto burlingtonskega kamna s severa Anglije. Vzorci fosilov, drobcev: vsaka najmanjša mineralna lastnost je reproducirana z absolutno natančnostjo, ki pomaga ustvarjati površino harmonične lepote.

Naravni kontrasti: Na voljo je 5 izvrstnih barv, ki so idealne za opremljanje tako velikih javnih prostorov v sodobnih arhitekturnih projektih do najbolj intimnih in zasebnih prostorov, Nordic Stone napolni prostore z neprekosljivo eleganco.

Kolekcija Nordic Stone je opremljena z vsemi podrobnostmi, potrebnimi za oblikovanje vseh arhitekturnih podrobnosti. Keramika, debeline 20 mm, dopolnjuje vsestransko funkcionalno kolekcijo z razširjenimi možnostmi uporabe brez omejitev za arhitekturno oblikovanje.

1 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija NORDIC STONE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

2 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija NORDIC STONE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

3 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija NORDIC STONE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

4 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija NORDIC STONE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

 

Kolekcija MADE

Prefinjene stenske ploščice, izdelane iz bele gline, ki s keramičnim slojem vzbujajo toplino ročno izdelanih materialov ter mojstrske izdelave. Keramična površina je neenakomerna, vendar mehka in odraža vso energijo, pomanjkljivosti in lepoto ročne izdelave.

Nova velikost 40 x 120 cm povečuje vpliv taktilnih učinkov, zmanjšuje število stikov in širi občutek prostora.

Kolekcija Made ima vso spremenljivost naravne barve, izraža čustveni naboj gline in zemlje, s čimer daje stenam toploto, lepoto in novo spontanost. Tridimenzionalna površina kolekcije Made raziskujejo geometrijske teme in vzorce, ki okrasijo stene z otipljivo eleganco. Tridimenzionalni vzorci so primerni za uporabo po celotni steni.

Made Fresh ima edinstveno privlačnost nepopolnosti. Ponuja osvežene damastne teksture, ki dajo stenam edinstven ročno izdelan videz, ki izvira iz naravnega materiala.

1 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija MADE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

2 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija MADE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

4 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija MADE keramične ploščice keramika Moja kopalnica 

7 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija MADE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

Kolekcija STONE PLAN

Stone Plan presega koncept keramike, ki je enaka naravi. Stenske ploščice v videzu kamna so oblikovane tako, da so združene v popolni harmoniji, da napolnijo vsako kopalnico z značajem in s slogom. Vsak dekor ustvarja izvrstne taktilne učinke, ki preoblikujejo keramiko v pristno značilnost notranje opreme. Stene pridobijo vrednost in svojo osebnost.

Kolekcijo sestavljajo talne in stenske ploščice ter zunanja keramika, debeline 20 mm in velikosti 40 x 120 cm. Lepota kamna je s to kolekcijo dosegla novo raven, zahvaljujoč prefinjenemu številu detajlov in vzorcev, ki jih vidimo običajno na velikih formatih in skrbno strukturiranih površinah.

Tri izvirne stenske obloge z močno osebnostjo prikazujejo oprijemljivo privlačnost kamna v različnih oblikah. Keramika je tako arhitekturen kot tudi dekorativen material, primeren za oblaganje celotnih sten. Keramika, ki je idealna za notranje in zunanje prostore, je sposobna ustvarjati brezmejne prostore popolne harmonije s praktičnimi rešitvami.

Protizdrsne keramične ploščice Stone Plan so idealna rešitev za wellness objekte in zdravilišča. Material z vsemi naravnimi spremenljivkami kamna je odporen na vodo in vlažno okolje.

Zunanja keramika Stone Plan pa je zaščitena pred zmrzaljo in ima antizdrsno strukturo. Plošče, debeline 20 mm, so idealne za togo polaganje na travi, produ ali pesku ter tlakovanje dovoznih in parkirnih površin.

1 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija STONE PLANE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

2 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija STONE PLANE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

3 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija STONE PLANE keramične ploščice keramika Moja kopalnica


Kolekcija SHINE

Dragoceni kamni so navdihnili keramiko, ki spodbuja ustvarjalnost. Kolekcija Shine je svetleča, svetovljanska stenska keramika z bogatimi rešitvami za polaganje. Kombinacija močnih in naravnih odtenkov keramike Square ter sijaj keramike Shine ustvarijo magično vzdušje, ki prinese barve v kopalnico. 

Tradicionalna tehnika batik je spet oživela in našla pot v sodoben stil. Keramika se kot razkošna tkanina razprostira po stenah z absolutno svobodo, vzorec pa omogoča neomejeno svobodo izražanja. Oblikujte svoj življenjski slog.

Strukturirana površina, ustvarjena z najsodobnejšo tehnologijo, je na voljo v štirih prefinjenih odtenkih. Svetlo in sijočo barvno keramiko dopolnjujejo izčiščeni dekorativni elementi.

Razkošne podrobnosti ustvarjajo luksuzno kopalnico. Brezčasna lepota tapet, ki so odlično ravnovesje tradicije in inovacij, se znova vračajo na stene. V vlažnih okoljih tapete uspešno nadomešča dekorativna keramika, ki je element z energijo. Preprosta keramika in mozaik se izmenjavajo z navadnimi ploščicami v različnih odtenkih: rezultat je izviren videz z nepogrešljivim značajem.

1 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija SHINE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

2 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija SHINE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

3 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija SHINE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

5 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija SHINE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

12 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija SHINE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

GALERIJA FOTOGRAFIJ:

1-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
1-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
1-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
1-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija STONE PLANE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
1-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-marmor-Moja kopalnica
10-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
10-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-vzorasta keramika-Moja kopalnica
100-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
101-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
102-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
103-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
104-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
105-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
106-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
107-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
108-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
109-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
11-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
11-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
110-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
111-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
112-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
113-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
114-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
115-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
116-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
117-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
118-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
119-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
12-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
12-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
120-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
121-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
122-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
123-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
124-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
125-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
126-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
127-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
128-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
129-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
13-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
13-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-vzorec ribje kosti-Moja kopalnica
130-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
131-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
132-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
133-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
134-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
135-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
136-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
137-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
138-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
139-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
14-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-ribja kost-chevron-Moja kopalnica
140-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
141-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
142-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
143-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
144-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
145-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
146-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
147-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
148-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
149-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
15-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
150-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
151-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
152-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
153-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
154-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
16-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
17-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
18-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
19-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-geometrijska keramika-Moja kopalnica
2-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
2-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
2-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
2-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija STONE PLANE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
2-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-marmor-Moja kopalnica
20-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
21-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
22-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
23-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
3-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
3-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
3-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
3-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija STONE PLANE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
3-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-marmor-Moja kopalnica
4-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
4-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
4-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
4-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-marmor-Moja kopalnica
5-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
5-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
5-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
5-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
50-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
51-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
52-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
53-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
54-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
55-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
56-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
57-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
58-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
59-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
6-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
6-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
6-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
6-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
60-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
61-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
62-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
63-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
64-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
65-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
66-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
67-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
68-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
69-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
7-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
7-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
7-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
7-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
70-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
71-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
72-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
73-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
74-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
75-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
76-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
78-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
79-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
8-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
8-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
8-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
8-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
80-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
81-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
82-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
83-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
84-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
85-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
86-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
87-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
88-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
89-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
9-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija MADE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
9-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija NORDIC STONE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
9-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija SHINE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
9-IMPRONTA CERAMICHE-kolekcija WHITE EXPERIENCE-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
90-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
91-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
92-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
93-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
94-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
95-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
96-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
97-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
98-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
99-Impronta Italgraniti-keramine ploice-keramika-Moja kopalnica
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-1
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-2
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-3
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-4
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-5
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-6
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-7
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-8
SANDS-EXPERIENCE-Impronta ceramica-keramine ploice-Moja kopalnica-9

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane