• Domov
  • Keramične ploščice

Keramične ploščice

2 FLAVIKER kolekcija STILL NOW keramične ploščice keramika v videzu kamna izjemno tanka izjemno velika keramika Moja kopalnica

Keramične ploščice kot obloge tal, zidu, notranjega ali zunanjega prostora, za vse vremenske razmere in vse okuse. Od prestižne keramike večjih dimenzij do igrivosti in barvitosti mozaikov. Keramične ploščice so zelo priljubljene tako v kopalnicah kot tudi kuhinjah. Ploščice so lahko enobarvne, močnih barv, nevtralnih barv, dekorativno vzorčaste ali celo položene mešano & ujemajoče, da ustvarijo drzen in edinstven videz interierja.

5 DOM CERAMICHE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

Ploščice so odličen način, kako dodati barvo v kopalnico, hkrati pa so enostavne za čiščenje in naredijo odličen poudarek. S polaganjem iste keramike po tleh in stenah ustvarimo iluzijo večjega prostora. Kopalnico lahko poživite tudi tako, da dekorativno keramiko ali mozaik položite v tušu ali na steni za umivalnikom, drugod pa je keramika enobarvna oziroma nevtralna.

1 IMPRONTA CERAMICHE kolekcija STONE PLANE keramične ploščice keramika Moja kopalnica

Mozaik

Z mozaikom lahko obložimo mesta, ki bi bila zaradi okroglin in neravnih površin zelo nehvaležna za polaganje ploščic. Svet mozaikov je neverjetno pisan, raznolik ter mnogih barv in odtenkov. Prav tako pisana je paleta materialov, iz katerih so izdelani mozaiki. Barvno steklo da mozaiku prosojno lepoto in moderno svežino, kamniti mozaik ustvari monumentalnost ... Mozaik, sestavljen iz različnih materialov, ima posebno lepoto.

Mozaiki so primerni za prekrivanje sten in tal ter so nepogrešljivi del sodobno urejene notranjosti. Primernost mozaika je pogojena z materialom in s površino, katero želite prekriti, vendar lahko z mozaiki prekrijete stene v kuhinji, kopalnici, na hodniku, dnevni sobi … Mozaik v kopalnici je prava izbira tako zaradi preprostega vzdrževanja kot tudi estetskega učinka.

3 Moda ceramica kolekcija Shell mozaik Moja kopalnica

Keramika večjih dimenzij se lepo ujema z mozaikom, zato je najbolje, da položite mozaik le na tistih delih, ki jih želite poudariti, npr. območje okoli kopalne kadi, steno v tušu ali okrog umivalnika, hkrati pa boste ustvarili še občutek vizualno večjega prostora.

Kamniti mozaiki niso priporočljivi za kopalnice, saj je ta prostor bolj izpostavljen čiščenju s kemikalijami. Za kopalnico izberite mozaik iz keramike, stekla ali kombinacije obeh materialov.

Nudimo vam keramične ploščice in mozaike naslednjih priznanih proizvajalcev:

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane