• Domov
  • Blog
  • Tudi majhna kopalnica je lahko prostorna

Opozorilo

The form #2 does not exist or it is not published.

Blog

Tudi majhna kopalnica je lahko prostorna

7-majhna_kopalnica-kopalniska_oprema-kopalnisko_pohistvo-tuš_kabina.jpg


Vsaka kopalnica mora biti čudovit in funkcionalen primer uporabe kopalniškega prostora, ne glede na velikost ali majhnost prostora. S pametnim dizajnom lahko tudi najmanjše kopalnice, podstrešne kopalnice, majhna stranišča in celo stranišča pod stopnicami postanejo udobni kopalniški prostori.

1 majhna kopalnica kopalniska oprema

Ideal Standard je oblikoval lepo in funkcionalno kopalniško opremo, ki prihrani prostor, hkrati pa deluje harmonično. Z njihovo pomočjo boste ustvarili kopalnico, ki vam bo omogočila prosto gibanje tudi v majhni kopalnici.

Tudi v majhni kopalnici razmišljajte velikopotezno
Prostor je vrhunsko razkošje. Prostor za bivanje, sprostitev ali prostor za meditacijo. Ne glede na to, koliko prostora imamo, ga nikoli nimamo dovolj v kopalnici. Program Connect Space je zasnovan tako, da iz majhne kopalnice dobite čim več prostora. Če potrebujete več prostora, shranjevalnega prostora ali kopalnico, ki bo olajšala jutranjo naglico in gnečo, vam serija Connect Space nudi vrsto izdelkov kopalniške opreme za majhno kopalnico.

Pametna izraba prostora s Connect Space
Program Connect Space je oblikovan tako, da vam pomaga izkoristiti prostor na pameten način. Če imate majhno kopalnico z omejenim prostorom, kopalnico nenavadne oblike ali pa želite le več prostora v kopalnici, ki vam bo omogočila več svobode in gibanja, potem je Connect Space vaš idealen odgovor za kopalnico.

Tukaj je še nekaj idej, ki vam bodo pomagale čim bolje izkoristiti majhno kopalnico:

Izberite tuš kabino
Namesto kopalne kadi izberite tuš kabino, saj boste tako privarčevali prostor. Zaobljeni robovi in drsna vrata tuš kabine bodo prihranili prostor, hkrati pa vam omogočili dovolj gibanja med tuširanjem.

3 majhna kopalnica kopalniska oprema

Ščepec barve
Bela je tradicionalna barva za ustvarjanje iluzije prostora, vendar barva lahko doda tudi toplino. Topli ter nevtralni odtenki v kopalnicah so naraščajoči trend, ki se odraža tako v kopalniškem pohištvu kot tudi keramiki. Les ali površine s sijajem ustvarijo v kombinaciji z belo, peščeno keramiko občutek globine in vizualne zanimivosti.

Stilsko in praktično
Za zelo majhno kopalnico ali stranišče izberite umivalnik z elegantno omarico, ki je globoka samo 25 centimetrov in široka 43 cm. Shranjevalni prostor se odpira s posebno oblikovanimi vrati L-oblike, kar omogoča takojšen dostop brez popolnega odpiranja. Notranja polica je poljubno odstranljiva. Ogledala vedno dajo kopalnici občutek dodatnega prostora in dodatne svetlobe. Učinek se podvoji, če je ogledalo tudi shranjevalna enota.

4 majhna kopalnica kopalniska oprema kopalnisko pohistvo majhen umivalnik Ideal Standard Connect Space

Uporabite vse vogale
V majhnih kopalnicah z uporabo vogalov prihranite dragoceno talno površino. Izbirate lahko med široko paleto različnih oblik in velikosti tuš kabin, pa tudi posebno oblikovanih WC-školjk s kotličkom, ki omogočijo več gibanja in prostora sredi kopalnice. Inovativni program Connect Space s širokim razponom izdelkov je namenjen opremljanju tudi najmanjših kopalniških prostorov.

Shranjevalni prostor
Oblikujte izčiščeno in pomirjujočo kopalnico tako, da poiščete mesto za vse losjone in drugo kozmetiko. Elegantne kopalniške omare lahko skrijejo nered in ustvarijo iluzijo prostora. S pohištvom s skritim shranjevalnim prostorom, kot je pohištvo Connect Space, boste imeli še vedno dovolj prostora za vse tiste pripomočke, ki morajo biti stalno na dosegu roke.

2 majhna kopalnica kopalnisko pohistvo


Za resnično majhne kopalnice izberite kopalniško opremo Connect Space, ki je zasnovana posebej za majhne kopalnice. Kompaktno oblikovana, vendar funkcionalna stranišča, umivalniki, kopalne kadi, tuš kabine in kadi ter pohištvo lahko kombinirate tako, da boste popolnoma izkoristili svoj prostor in ustvarili majhno kopalnico, ki bo podpirala vaše potrebe.

Obiščite nas v razstavnem salonu MOJA KOPALNICA na Slovenčevi 97 v Ljubljani. Lahko nas pokličete na tel. številko 01/56 84 591 ali nam pošljete vprašanje preko Hitrega kontakta. Veselimo se sodelovanja z vami.

3D-izris kopalnic: Naj vizija postane resničnost

 

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane