• Domov
  • Blog
  • River by Flaviker: naravna privlačnost kamna

Opozorilo

The form #2 does not exist or it is not published.

Blog

River by Flaviker: naravna privlačnost kamna

2-Flaviker-kolekcija_RIVER-keramika-1.jpg

Elegantno mikroteksturo, ki prikliče naravo brez posnemanja kamna in drugih materialov, omogoča napredna tehnologija. Majhni prodniki, ki jih tu in tam prekinjajo tanke vene, tvorijo sodobne površine, idealne za ustvarjanje najbolj trendovskih prostorov. Keramika z dvema različnima zaključkoma za notranjo uporabo ter zunanja keramika v dveh debelinah sestavlja kolekcijo River, vključno z WIDE ploščami in s tremi dekorativnimi kompozicijami.

1 Flaviker kolekcija RIVER keramika izjemna keramika 1

Kolekcija River je del Flavikerjeve serije WIDE, ki jo sestavljajo porcelanaste plošče, debeline samo 7 mm in rekordne velikosti 160 x 320 cm, proizvedene z uporabo revolucionarne tehnologije CONTINUA+. Ta tehnologija omogoča površine, ki združujejo odlično estetiko z izjemno tehnično zmogljivostjo.

FLAVIKER ima oko za notranjo dekoracijo, zato je v kolekciji River tudi oblikovalska kompozicija z ustvarjalnim dekorativnim vzorcem ter kontrastnih barv. Dekorativna kompozicija je na voljo v standardni dimenziji 120 x 240 cm, ostale dimenzije pa so na voljo po naročilu.

Izbirate lahko med tremi kompozicijami: PEBBLE, TETRIS ali THREE.

1 Flaviker kolekcija RIVER keramika 6

Ob upoštevanju bistvenih lastnosti keramičnega materiala, vključno s trdnostjo, odpornostjo na toploto in udarce, debelino in enostavnostjo obdelave keramika WIDE razširja področje uporabe keramičnih ploščic. Keramika WIDE ima manj spojev oziroma fug, hkrati pa nudi ogromno ustvarjalne svobode arhitektom in notranjim oblikovalcem, ki cenijo vsestranskost te keramike brez meja.

1 Flaviker kolekcija RIVER keramika 7

Če imate vprašanje o kolekciji River ali dekorativnih kompozicijah, izpolnite hitri KONTAKT.

Foto: Flaviker

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane