• Domov
  • Blog
  • Cozy by Flaviker: toplina lesa velikih keramičnih ploščic

Opozorilo

The form #2 does not exist or it is not published.

Blog

Cozy by Flaviker: toplina lesa velikih keramičnih ploščic

2-Flaviker-kolekcija_COZY-keramicne_ploscice-les.jpg

Cozy je kolekcija, v kateri topel, prijeten občutek lesa sreča sodobne barve. Pristnost in prefinjenost soobstajata v keramiki v videzu lesa skupaj s sodobnim duhom, ki izstopa z realistično podobo in izjemno naravnimi podrobnostmi.

Les, marmor, kamen in betonske površine ustvarjajo edinstvene, vizualno presenetljive stanovanjske in poslovne prostore.

1 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

Kolekcija Cozy je del Flavikerjeve serije WIDE. Keramične ploščice, velikosti 20 x 120 cm in 26 x 200 cm ter debeline 7 mm so izdelane s pomočjo tehnologije CONTINUA+, revolucionarnim stiskalnim sistemom, ki s suhim žganjem surovine ustvarja površine z izjemnimi estetskimi in tehničnimi lastnostmi.

Velike dimenzije in zmanjšana debelina omogočajo visoko stopnjo elastičnosti, kar omogoča popolno polaganje ploščic na podlago.

Keramične plošče vsebujejo tudi delež plastičnih surovin, zato je keramika močna in fleksibilna hkrati. Polaganje keramike na estrih je enostavno, čeprav površina ni povsem ravna.

3 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

4 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

5 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

6 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

7 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

8 Flaviker kolekcija COZY keramicne ploscice les

Oglejte si še video o kolekciji Cozy, če pa imate vprašanje o tej čudoviti keramiki v videzu lesa, izpolnite hitri KONTAKT.

 

Foto: Flaviker

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane