• Domov
  • Blog
  • Hangar by Flaviker: keramika, ki jo navdihuje beton

Opozorilo

The form #2 does not exist or it is not published.

Blog

Hangar by Flaviker: keramika, ki jo navdihuje beton

1-Flaviker-kolekcija_Hangar-keramika-beton.jpg


Kolekcijo Hangar navdihuje beton z močno strukturo, ki je kot druga koža. Keramične ploščice v kolekciji so na voljo v štirih odtenkih, ki izražajo močno postindustrijsko estetiko, ki je popolnoma usklajena z ostalimi kolekcijami Flaviker, s katerimi lahko oblikujete izvirne sodobne interierje.

Les, marmor, kamen in betonske površine so materiali, ki se dopolnjujejo, hkrati pa ustvarjajo edinstvene in vizualno presenetljive stanovanjske in poslovne interierje.

Kolekcija Hangar je del Flavikerjeve serije WIDE. To je serija lahkih porcelanastih ploščic, ki so debele samo 7 mm in rekordne velikosti 160 x 320 cm. Proizvodnjo plošč izjemnih velikosti omogoča revolucionarna tehnologija CONTINUA+. Novi stiskalni sistem stisne suho surovino in jo zapeče, zato površine združujejo odlično estetiko z izjemnimi tehničnimi zmogljivostmi.

Nove dimenzije

Eden od ciljev serije WIDE je visokotehnološki keramični material, ki je enostaven za uporabo v zelo različnih velikostih. Kolekcije v seriji WIDE so na voljo v številnih velikostih. Tako izjemno velike dimenzije kot tudi manjše so idealne za uporabo v zasebnih kot tudi poslovnih prostorih.

Izbirate lahko med naslednjimi dimenzijami: 160 x 320 cm, 120 x 240 cm, 80 x 160 cm, 120 x 120 cm, 60 x 120 cm, 80 x 80 cm.

2 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

Keramika, ki jo lahko uporabite povsod tam, kjer želite

Moč materiala, odpornost na toploto, tanka površina in enostavna obdelava so ključne lastnosti keramičnega materiala, zaradi katerih se področje uporabe keramike širi. Serija WIDE ima manj spojev oziroma fug, hkrati pa nudi ustvarjalno svobodo arhitektom in notranjim oblikovalcem, ki cenijo vsestranskost te keramične površine.

Keramiko serije WIDE lahko uporabite na tleh in stenah v interierjih, fasadah in tleh v zunanjem prostoru, v kuhinji kot delovno površino, v kopalnici kot kopalniški pult, lahko pa tudi za police in druge dizajnerske elemente. Kombinacija izredno tanke površine in visoke plastičnosti omogoča zelo elastičen izdelek, ki zagotavlja brezhibne rezultate.

3 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

4 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

5 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

6 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

7 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

8 Flaviker kolekcija Hangar keramika beton

Oglejte si še video o kolekciji Hangar, če pa imate vprašanje o keramiki v videzu betona, izpolnite hitri KONTAKT, ki ga najdete desno zgoraj.

Foto: Flaviker

Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane