Zazzeri

 

Z velikim veseljem vam predstavljamo vodovodne armature ZAZZERI, armature vrhunskega dizajna in kakovosti. 

Podjetje Zazzeri je bilo ustanovljeno leta 1929 v Firencah in je priznano na italijanskem in mednarodnem trgu kot vrhunski proizvajalec dizajnerskih armatur v modernem in klasičnem stilu ter pršnih sistemov. Elegantna skladnost, skrb za podrobnosti, visoka vlaganja v raziskave izdelkov in komponent skupaj s tehničnimi inovacijami so določili uspeh, zanesljivost in prestižnost blagovne znamke.

Sodelovanje z arhitekti in industrijskimi oblikovalci je vedno ustvarilo inovativne izdelke, ki so bili pogosto pred svojim časom. Podjetje je tako že leta 1970 poslalo na trg prve barvne armature v številnih barvnih kombinacijah, leto 2000 pa je bilo velika prelomnica v dizajnu. 

 Med številnimi vrhunskimi armaturami izpostavljamo tri serije:

Armature Toscano

Arhitekt Luca Ceri je zasnoval Toscano, kolekcijo armatur z jasnimi in ostrimi linijami, primerno za sodobno minimalistično kopalniško okolje. Natančnost ostrih oblik je zmehčana s podrobnostmi, ki naredijo armature unikatne: ravne površine in zaobljeni koti so izdelani z mehansko obdelavo, ki zahvaljujoč napredni tehnologiji zagotavlja izraz popolne geometrije, omogoča varčevanje z energijo, upravlja pa jo en sam vzvod s tradicionalnim premikanjem. Vse armature so izdelane iz medenine s kromiranim zaključkom in so opremljene z aeratorji proti nabiranju apnenca.

5 ZAZZERI armature TOSCANO vodovodne armature Moja kopalnica

4 ZAZZERI armature TOSCANO vodovodne armature Moja kopalnica

Armature Noox

Luca Ceri je oblikoval Noox, serijo armatur, ki najbolje predstavljajo slog podjetja Zazzeri. Mehke oblike in velikost sta elementa, ki označujeta celotno serijo, primerno za sodobne in prefinjene kopalnice. Noox ponuja popolno paleto rešitev za različne potrebe v kopalnici: od umivalnika do bideja, od kopalne kadi do tuš kabine. Ročaj mešalnika sledi krivulji oblikovanega telesa "C", vendar prekine simetrijo črt, ko se vrti, da se voda izprazni. Tukaj je tudi različica s tremi križastimi ročaji. Tudi stolp za tuširanje oziroma pršni sistem se ujema s serijo, ki sledi preprostim linijam. Ročice za vodni tok in temperaturo so izginile, da se vključijo v sam stolpec. Preprosto vrtenje osrednjega cilindra poganja obe operaciji. Estetika in funkcionalnost sta bistveni. Vsi izdelki so izdelani iz medenine s kromiranjem.

5 ZAZZERI armature NOOX vodovodne armature Moja kopalnica

 

Armature Pop Industrial Look
Nov svilnat in svetleč material

Izberete lahko tudi armaturo v edinstvenem svilnato svetlečem materialu, ki obogati že tako široko kolekcijo Pop. Videz je popolnoma v skladu z inovativnimi mešalnimi armaturami, ki jih je zasnoval Zazzeri, industrijski material pa je izvirna interpretacija najnovejših trendov v notranjem opremljanju in sodobnih kopalnicah. Zahvaljujoč novi površinski obdelavi bronastega odtenka, ki jo je Zazzeri razvil za mešalne pipe Pop, imajo armature gladek in svilnat videz. Material je svetleč glede na kot svetlobe in izjemno moderen pri interpretaciji industrijskega sloga. "Pop Industrial Look" serija je še posebej primerna za tiste, ki želijo dizajnerske armature, katere so usklajene z industrijskim slogom keramike in kopalniškega pohištva.

3 ZAZZERI armature POP vodovodne armature industrijski stil Moja kopalnica

rne in hkrati brezčasne linije modela TREND zrcalijo tradicijo, design in kvaliteto Zazzeri.

Zazzeri Trend
Zazzeri Trend

 

Galerija FOTOGRAFIJ:

1
10
11
12
2
3
4
5
6
7
8
9
zazzeri 13 mini
zazzeri 1 mini
zazzeri 21 mini
zazzeri 23 mini
zazzeri 25 mini
zazzeri 27 mini
zazzeri 29 mini
zazzeri 2 mini
zazzeri 2a mini
zazzeri 3 mini
zazzeri 5 mini
Sento d.o.o. © 2019 Vse pravice pridržane